Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

O υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Αντωνόπουλος συνεχίζοντας την δυναμική προεκλογική του περιοδεία, επισκέφτηκε τις Φυτείες.


Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Αντωνόπουλος το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2009 δέχτηκε στο πολιτικό του γραφείο στο Αγρίνιο πλήθος Αγρινιωτών και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Εν συνεχεία περιόδευσε στην πόλη του Αγρινίου και επισκέφτηκε δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου, όπως την Αστυνομία, το ΙΚΑ, την ΔΟΥ, το Δημαρχείο και την ΔΕΥΑΑ. Η συμπάθεια του κόσμου προς το πρόσωπό του ήταν έκδηλη από την πλειονότητα όσων συνάντησε.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Αντωνόπουλος μετέβη στο Δήμο Φυτειών και περιόδευσε σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα συνοδευόμενος από τον γραμματέα του κόμματος, τον πρώην Δήμαρχο και ιατρό Π. Βραχά, τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Θ. Κουτσομπίνα, πλήθος δημοτικών συμβούλων αλλά και φορέων της περιοχής.
Σε όλα τα χωριά έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν να τον χαιρετήσουν και να δηλώσουν την στήριξή τους για τις επερχόμενες εκλογές καθόσον η αναγνωρισιμότητά του είναι μεγάλη και ο κόσμος προσδοκά πολλά από αυτόν.
Τέλος, το βράδυ επέστρεψε στο Αγρίνιο και παρευρέθη στην κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία του κ. Λαμπρινίδη, όπου έλαβε χώρα και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του νομού. Στο άκουσμα της υποψηφιότητας του Βασίλη Αντωνόπουλου ο κόσμος που παρευρίσκονταν ξέσπασε σε θερμό, παρατεταμένο και εγκάρδιο χειροκρότημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο