Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

O Θάνος Μωραΐτης για την επίσκεψη Καραμανλή: «Απογοήτευσε τους ίδιους τους οπαδούς του». Περιοδείες στους δήμους Αρακύνθου και Φυτειών.




«Μπροστά στα αδιέξοδα του κ. Καραμανλή και της παράταξής του, προχωράμε με σχέδιο και αισιοδοξία», είπε ο Θάνος Μωραΐτης, σχολιάζοντας την παρουσία του πρωθυπουργού στον νομό. Υλοποιώντας το πρόγραμμα των περιοδειών και των προεκλογικών ομιλιών του ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλ/νιας του ΠΑΣΟΚ το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου, περιόδευσε στους δήμους Αρακύνθου και Φυτειών, καθώς και σε χωριά του δήμου Μεσολογγίου.
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, σχολίασε από τις Φυτείες την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, κάνοντας λόγο για «απογοητευτική εμφάνιση» και για μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια προβολής του μηδαμινού έργου της κυβέρνησης στον νομό: «Ο πρωθυπουργός, μας μίλησε για άλλη μια φορά για τα μεγάλα έργα που ολοκληρώνονται επί των ημερών του. Όλοι όμως ξέρουν ποιος πάλεψε και ποιος σχεδίασε τα έργα αυτά. Ο κ. Καραμανλής ήρθε στην Αιτωλ/νία απολογούμενος και χωρίς κανένα σχέδιο για το μέλλον, γεγονός πρωτοφανές για εν ενεργεία πρωθυπουργό σε προεκλογική περίοδο. Είναι πλέον εμφανές πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είναι ένας απερχόμενος πρωθυπουργός σε μια γενικότερη σύγχυση που έχει περιέλθει, τόσο ο ίδιος όσο και η παράταξή του
Ο Θάνος Μωραΐτης, άσκησε ολομέτωπη κριτική στην κυβερνητική πολιτική, τονίζοντας πως «… ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, κοιτάζουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα στα μάτια. Δεν προτείνουμε άδικα μέτρα, που θα πλήξουν τα πιο ευαίσθητα στρώματα της κοινωνίας, όπως κάνει η Ν.Δ. Ερχόμαστε να μιλήσουμε για μια δίκαιη φορολογία, για ένα άλλο αναπτυξιακό μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα. Πρόκειται για πέντε σαφείς στόχους που πρέπει να υλοποιηθούν. Είναι δίκαιοι, αποτελεσματικοί και πάνω απ’όλα ρεαλιστικοί.»
Και από τις Φυτείες, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επικέντρωσε στο αγροτικό πρόγραμμα του κόμματος, ενώ οι περιοδείες του συνεχίζονται την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στην Νεάπολη, την Τρίτη στον δήμο Μεδεώνος και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στον δήμο Χάλκειας.
Την Πέμπτη ο Θάνος Μωραΐτης, θα μιλήσει στους ετεροδημότες της Αθήνας, στις 7:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο