Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Συνάντηση της Νεολαίας με τον Ανδρέα Μακρυπίδη



ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ
Μεγάλη
ήταν η ανταπόκριση της νεολαίας στο κάλεσμα του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Μακρυπίδη όπου έσφιξαν τα χέρια και ήπιαν ένα ποτό μαζί του σε ΚΑΦΕ του Αγρινίου το Σάββατο το βράδυ (19-09-2009).
Ο κ. Μακρυπίδης ευχαρίστησε τους νέους για τη δυναμική τους παρουσία και τόνισε ότι η νέα γενιά, η ελπίδα και η δύναμη για το αύριο του τόπου μας, αποτελεί κύριο και πρωταρχικό μέλημα στήριξης στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την αυριανή διακυβέρνηση της χώρας. Δεν έχει κανένας δικαίωμα, τόνισε, να παίζει στις πλάτες της νεολαίας μας με την κατ’ ευφημισμό «δωρεάν παιδεία», την δήθεν μείωση της ανεργίας μέσα από τα προγράμματα stage και τις απαράδεκτες συμβάσεις εργασίας, με το μισθό των 700€.
Τους προέτρεψε να γίνουν μπροστάρηδες στους αγώνες του Κινήματος για μία δίκαιη κοινωνία με αρχές και αξίες, για μία Ελλάδα σύγχρονη και δυνατή.
Η μεγάλη ανταπόκριση της νεολαίας της Αιτωλοακαρνανίας και η στήριξή τους στο πρόσωπο του Ανδρέα Μακρυπίδη δημιουργεί μια καινούργια δυναμική και διαγράφει τη νικηφόρα προοπτική για τις εκλογές του Οκτωβρίου με μια νέα κυβέρνηση, με ισχυρή και αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ, με το Γιώργο Παπανδρέου Πρωθυπουργό της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο