Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Θάνος Μωραΐτης: Επισκέψεις σε Κατούνα και Χάλκεια. Όλα έτοιμα για την Αθήνα.



Πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη (24-9-2009), η ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραΐτη στους ετεροδημότες της Αθήνας. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες προεκλογικές εκδηλώσεις του υποψηφίου και αναμένεται να δώσει το μήνυμα της επερχόμενης νίκης του ΠΑΣΟΚ και από τους Αιτωλ/νες που ζουν στην πρωτεύουσα.
Πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, ο Θάνος Μωραΐτης, επισκέφθηκε την Τρίτη την Κατούνα και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου τον δήμο Χάλκειας. Και στους δυο δήμους είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους και να περιγράψει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την εθνική ανάταξη. Ειδικότερα από την Κατούνα το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κινήματος άσκησε δριμεία κριτική στην αγροτική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, ξεκινώντας από την περίοδο που ο πρωθυπουργός υπόσχονταν στους αγρότες «να παλεύει ο ίδιος στις Βρυξέλλες για την υπεράσπιση των αιτημάτων τους»
Ο Θάνος Μωραΐτης, υπενθύμισε στους συγκεντρωμένους, ότι το ΠΑΣΟΚ υπήρξε πάντα η παράταξη που ανέλαβε τα ηνία της χώρας σε δύσκολες περιόδους και ποτέ δεν πρόδωσε τις προσδοκίες των Ελλήνων: «Θα τα καταφέρουμε και πάλι. Όπως έγινε το 1981 και το 1993. Τώρα με τον νέο εθνικό ηγέτη μας, τον Γιώργο Παπανδρέου θα βγάλουμε με αυτοπεποίθηση τη χώρα από το αδιέξοδο», είπε χαρακτηριστικά.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πληροφορούμενος το νέο λουκέτο σε εργοτάξιο της Ιόνιας οδού, είπε σε δήλωσή του: «Πρόκειται για το δεύτερο λουκέτο σε εργοτάξιο της Ιόνιας οδού και αυτή τη φορά στη σήραγγα της Καλυδώνας που μόλις το Σάββατο επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, δήθεν για να αναδείξει το έργο της κυβέρνησης του. Η νέα αυτή εξέλιξη, αποκαλύπτει την γύμνια του κράτους, την αδυναμία των αρμοδίων να συνεννοηθούν μεταξύ τους αλλά και την ανυπαρξία του ΥΠΕΧΩΔΕ που υποτίθεται ότι εποπτεύει. Η πανικόβλητη κυβέρνηση επιχειρεί με επικοινωνιακά τρυκ να υποτιμήσει και πάλι τη νοημοσύνη των Αιτωλ/νων, μήπως και διασωθεί. Στις 4 Οκτώβρη θα πάρει την απάντηση που της αξίζει.»
Το βράδυ της Τρίτης, σε γνωστό club του Αγρινίου, ο Θάνος Μωραΐτης είχε συνάντηση με τους αθλητικούς παράγοντες του νομού. Έχοντας πάντα στενούς δεσμούς με τον χώρο ο υποψήφιος βουλευτής, είχε την ευκαιρία να μιλήσει για θέματα που απασχολούν τον αθλητικό κόσμο της Αιτωλ/νίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο