Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Μια ριζοσπαστική Πρόταση του Παναγιώτη Κουρουμπλή για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ.

Νέα εποχή ανοίγει στον προεκλογικό πολιτικό πολιτισμό, θέτοντας τον πήχη ψηλά, με πρωτοβουλία-πρόταση του ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Με βασική πολιτική στόχευση, την εγρήγορση και τη ριζοσπαστικοποίηση όλων των πολιτών της δημοκρατικής παράταξης στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής κατέθεσε αναλυτικά την πρόταση του στην πρόσφατη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής πρότεινε :
‘’Στις μεγάλες πόλεις του Νομού (Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Αμφιλοχία και Βόνιτσα) αντί να οργανωθούν 11 ισάριθμες, από τον κάθε υποψήφιο Βουλευτή συγκεντρώσεις, να οργανωθούν δυο στην κάθε πόλη, όπου θα μιλήσουν οι 11 υποψήφιοι χωρισμένοι σε δυο κλιμάκια.
Στο Αγρίνιο να οργανώσουμε μια εκδήλωση όπου θα μιλήσουν όλοι μαζί οι συνυποψήφιοι.
1) Η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει πρωτόγνωρο γεγονός που θα προκαλέσει θετικές συζητήσεις.
2) Θα προβάλλει προς την κοινωνία, ένα νέο ύφος πολιτικού πολιτισμού και θα εκπέμψει ένα ισχυρό μήνυμα συλλογικότητας ως αλληλεγγύης.
3) Θα δώσουμε την ευκαιρία σε νέους υποψηφίους, που ο προεκλογικός χρόνος δεν τους επιτρέπει να αναπτύξουν την παρουσία τους να επικοινωνήσουν με περισσότερους πολίτες, καταγράφοντας μια στάση γενναιότητας και σεβασμού, λόγω της ανισότητας που γεννιέται από τον λίγο χρόνο της προκήρυξης των πρόωρων εκλογών.
Μια τέτοια προσπάθεια επιχειρεί να υποτάξει το υπερτροφικό ΕΓΩ του νεοφιλελευθέρου που κακοποίει τις ανθρώπινες σχέσεις στη ζωή μας, στο συλλογικό-πανανθρώπινο ΕΜΕΙΣ του Σοσιαλισμού.’’

ΑΘΗΝΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο