Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε η ομιλία της βουλευτού Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κας Σοφίας Γιαννακά στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα.











Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε η ομιλία της βουλευτού Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κας Σοφίας Γιαννακά στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα. Προσήλθαν πάνω από χίλιοι συμπατριώτες της, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά να της σφίξουν το χέρι μετά το τέλος της εκδήλωσης.
Στην ομιλία της η κα Γιαννακά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «το Σχέδιο Εθνικής Ανάτασης του ΠΑΣΟΚ αφορά σε δράσεις, άμεσες και μεσοπρόθεσμες, για την οικονομία και το κράτος». Και συνέχισε, αναφερόμενη στην ανάγκη αλλαγής του πολιτικού σκηνικού, λέγοντας ότι «εμείς έχουμε μια άλλη αντίληψη και προσέγγιση. Λέμε ότι η έξοδος από την κρίση θα γίνει με μια άλλη πολιτική. Με τη στήριξη του εισοδήματος, με αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό, με έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης, με μέτρα προστασίας των δανειοληπτών και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, με την καταπολέμηση της ακρίβειας, με τη ριζική φορολογική μεταρρύθμιση που θα προωθήσει την αναδιανομή των βαρών και του πλούτου και, βέβαια, με το νοικοκύρεμα του κράτους».
Στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας της, η κα Γιαννακά έκανε ιδιαίτερη μνεία στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Αιτ/νίας και κάλεσε όλους τους συμπατριώτες της να συμπαρασταθούν στον αγώνα για την επίλυσή τους. Η κα βουλευτής ανέφερε επίσης ότι «στα 20 και πλέον χρόνια κυβερνητικής θητείας το ΠΑΣΟΚ κατόρθωσε να στήσει κάποιες υποδομές στην Παιδεία, να δημιουργήσει το ΕΣΥ και δημόσια νοσοκομεία ή Κέντρα Υγείας, κατόρθωσε να φτιάξει τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου που άνοιξε ένα μεγάλο παράθυρο στον κόσμο για την Αιτωλοακαρνανία. Το ΠΑΣΟΚ έδωσε κυρίως αξιοπρέπεια και περηφάνια στα γηρατειά, με τη σύνταξη του ΟΓΑ στην αγρότισσα, με τις συντάξεις πρόνοιας». Η ομιλία της ολοκληρώθηκε με εκτενή αναφορά στις προτεραιότητες της επόμενης μέρας για το νομό σχετικά με την επιτάχυνση των έργων της Ιόνιας Οδού, το αγροτικό ζήτημα, τις προνοιακές υποδομές, το Πανεπιστήμιο, το Εφετείο, τις αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τον τουρισμό.
ΦΩΤΟ: Photo art angelos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο