Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδεία Σπήλιου Λιβανού σε Στάνου, Ματσούκι, Μαχαιρά, Μπαμπίνη και Φυτείες.

Με μια μαχητικότητα που εντείνεται διαρκώς ο Σπήλιος Λιβανός συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της νίκης για τη Νέα Δημοκρατία στην Αιτωλοακαρνανία. Το Σάββατο στις 26 Σεπτεμβρίου ο Σπήλιος Λιβανός περιόδευσε στις περιοχές Στάνου, Ματσούκι, Μαχαιρά, Μπαμπίνη και Φυτείες.
«Η νίκη για την παράταξη κερδίζεται άνθρωπο με άνθρωπο, χωριό με χωρίο, πόλη με πόλη» τόνισε ο Σπήλιος Λιβανός. «Από την Πρώτη Γραμμή και με αίσθημα ευθύνης για το τόπο μας. Για το μέλλον της αγαπημένης μας Αιτωλοακαρνανίας, για να διατηρήσουμε την πορεία ανάπτυξης που ξεκίνησε στα χρόνια της σημερινής Κυβέρνησης.
Πάμε μπροστά την Αιτωλοακαρνανία με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή. Δεν την εγκαταλείπουμε στα χέρια του ΠΑΣΟΚ. Στο ΠΑΣΟΚ του ήξεις – αφήξεις. Στο ΠΑΣΟΚ των ανέξοδων και ανεφάρμοστων υποσχέσεων. Στο ΠΑΣΟΚ της προχειρότητας που το βλέπουμε κάθε μέρα αλλάζει το οικονομικό του πρόγραμμα.
Υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας από την αβεβαιότητα που μας υπόσχεται το ΠΑΣΟΚ. Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία. Μαζί, από την Πρώτη Γραμμή εξασφαλίζουμε το αύριο της Αιτωλοακαρνανίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο