Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Σπήλιος Λιβανός: «Σίγουρο μέλλον για την Αιτωλοακαρνανία μόνο με νίκη της Νέας Δημοκρατίας»


Δυνατό παρών στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας για τις επικείμενες εκλογές έδωσε ο Σπήλιος Λιβανός. Η συνεδρίαση έλαβε χώρο στο Αγρίνιο στις 9 Σεπτεμβρίου. Μιλώντας στη συνεδρίαση ο Σπήλιος Λιβανός τόνισε πως ο Πρωθυπουργός, με αίσθημα ευθύνης και βάζοντας πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον, επέλεξε εκλογές. Ήταν, είπε, ο μοναδικός τρόπος για να γλυτώσει, αυτή την κρίσιμη περίοδο, η χώρα μας από μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που θα λειτουργούσε επιζήμια για την οικονομία. Ο Πρωθυπουργός γύρισε την πλάτη σε αυτήν την περιπέτεια στην οποία ήθελε να μας βάλει το ΠΑΣΟΚ.
Στην ομιλία του ο Σπήλιος Λιβανός εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Νέα Δημοκρατία θα βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές και πως η 4η Οκτωβρίου θα ξημερώσει με μια τρίτη θητεία για τον Κώστα Καραμανλή ως Πρωθυπουργό. Τόνισε πως η διαφορά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις θα καλυφθεί, πως έχει ήδη αρχίσει να μειώνεται και πως η παράταξη βρίσκεται σε πυρετό συσπείρωσης του κόσμου της.
Αναφερόμενος στην Αιτωλοακαρνανία, είπε, πως η σημερινή Κυβέρνηση έχει να επιδείξει σημαντικό έργο. Τα τελευταία πέντε χρόνια, τόνισε, έγιναν έργα υποδομής που ζητούσαμε εδώ και δεκαετίες, που τα είχαμε πραγματική ανάγκη, αλλά ποτέ δεν έρχονταν. Με το έργο της αυτό, που το αναγνωρίζουν οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, και φυσικά με αγώνα που πρέπει να είναι διαρκής, η ΝΔ θα κερδίσει και πάλι στην Αιτωλοακαρνανία.
Η επόμενη μέρα για την Αιτωλοακαρνανία, το μέλλον αυτού του τόπου, είπε με έμφαση ο Σπήλιος Λιβανός, εξαρτάται πραγματικά από τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο