Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο Ανδρέας Μακρυπίδης στη Ναύπακτο, στην Αμφιλοχία, στο Μενίδι και στο Αιτωλικό.



Μεγάλη η ανταπόκριση των κατοίκων στις ομιλίες του υποψήφιου βουλευτή Ανδρέα Μακρυπίδη την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009 στη Ναύπακτο, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009 στην Αμφιλοχία και στο Μενίδι και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009 στο Αιτωλικό. Στις ομιλίες του ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι η Αιτωλοακαρνανία δικαιούται, μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά και δεσμεύτηκε να είναι με όλες του τις δυνάμεις αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Αναφέρθηκε στο ολοκληρωμένο, τεκμηριωμένο, αξιολογημένο και κοστολογημένο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που διαθέτει δίκαιες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για τα πολλά, μεγάλα και χρόνια προβλήματα του τόπου μας.
Σχετικά με τα αγροτικά θέματα δήλωσε: «Δεσμευόμαστε και εγγυόμαστε για την αγροτιά και την ύπαιθρο τη δημιουργία μιας νέας αγροτικής οικονομίας, την ουσιαστική πολιτική διαχείρισης της αγροτικής γης με κίνητρα στους νέους αγρότες δίνοντας έμφαση στην αναδιάρθρωση των καλλιεργειών».
Τέλος, ο κ. Μακρυπίδης υπογράμμισε την αναγκαιότητα αξιοποίησης των μεγάλων τουριστικών δυνατοτήτων της περιοχής της Ναυπακτίας, επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ με σχεδιασμό, προγραμματισμό και έμφαση στις τοπικές ιδιαιτερότητες θα οδηγήσει την Αιτωλοακαρνανία σε τροχιά ανάπτυξης και την Ελλάδα σε πρόοδο και ευημερία με εγγυητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο