Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδεία Σπήλιου Λιβανού σε Πάλαιρο, Κανδήλα, Θύρρειο, Παλιάμπελα, Μοναστηράκι και Βόνιτσα.



«Μέρα με τη μέρα χτίζουμε τη νίκη για την παράταξη»
Μεγάλη συγκέντρωση
κόσμου είχε η περιοδεία του Σπήλιου Λιβανού της 20ης Σεπτεμβρίου σε Πάλαιρο, Κανδήλα, Θύρρειο, Παλιάμπελα, Μοναστηράκι και Βόνιτσα.
Ο Σπήλιος Λιβανός συνάντησε και συζήτησε με κατοίκους για τις εκλογές και τα τοπικά προβλήματα και πραγματοποίησε ομιλίες σε συγκεντρώσεις ψηφοφόρων.
«Μέρα με τη μέρα χτίζουμε τη νίκη για την παράταξη», είπε ο Σπήλιος Λιβανός σχολιάζοντας την θερμή ανταπόκριση του κόσμου. «Η συσπείρωση μεγαλώνει, οι πολίτες εισπράττουν το μήνυμα Καραμανλή για Κυβέρνηση υπευθυνότητας και ρεαλιστικού σχεδίου για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Η μάχη συνεχίζεται από την Πρώτη Γραμμή μέχρι και την τελευταία μέρα. Δεν θα αφήσουμε καμία στιγμή να πάει χαμένη. Η Αιτωλοακαρνανία δεν έχει άλλη επιλογή από το να τραβήξει μπροστά. Σε αυτή τη δύσκολη, λόγω της οικονομικής κρίσης, χρονική συγκυρία δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς ΠΑΣΟΚ, για δοκιμασμένες συνταγές ΠΑΣΟΚ που ξέρουμε πόσο ακριβά έχουν στοιχίσει στο Νομό μας στο παρελθόν. Στηρίζουμε Νέα Δημοκρατία την Κυβέρνηση του έργου. Εδώ στην Αιτωλοακαρνανία ψηφίζουμε Κώστα Καραμανλή. Ψηφίζουμε το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο