Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ομιλία του Θάνου Μωραΐτη στο Αγγελόκαστρο.



Συνεχίζει τις περιοδείες και τις προεκλογικές του ομιλίες στην Αιτωλ/νία, ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, που το βράδυ της Τετάρτης, μίλησε σε συγκέντρωση στο Αγγελόκαστρο.
Απέναντι στην θερμή ανταπόκριση των κατοίκων ο υποψήφιος βουλευτής έκανε λόγο για «…μήνυμα νίκης και αλλαγής για την Ελλάδα. Αυτός ο τόπος εδώ και 5,5 χρόνια γνώρισε μια πολύπλευρη κρίση και εγκατάλειψη. Σ’ αυτή τη συγκυρία έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου και καταθέτει το σχέδιο του για τη χώρα, ένα σχέδιο που αφορά και τον τόπο μας.»
Στην ομιλία του ο Θάνος Μωραΐτης κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για ανευθυνότητα, λέγοντας πως απέναντι στα αδιέξοδα υπάρχει η αλήθεια που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ: «Θα μπορούσα να πω πολλά γι’αυτους που μας κυβέρνησαν εδώ και έξι χρόνια. Για την επανίδρυση του κομματικού κράτους και την δήθεν καταπολέμηση της διαπλοκής. Ο Παπανδρέου γι’αυτά έχει πάρει μια ξεκάθαρη θέση εδώ και καιρό και είπε: «Δεν χρωστάω σε κανέναν» και ξεκαθάρισε το πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα της παράταξης. Μιας παράταξης που πάντα σε δύσκολες στιγμές πήρε τις τύχες της χώρας στα χέρια της και ανταποκρίθηκε όπως θα γίνει και τώρα»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΘΑΝΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ 17-9-09 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-9-09 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19-9-09 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΗΜΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 20-0-09 ΠΡΩΙ ΧΩΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 21-9-09 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΤΡΙΤΗ 22-9-09 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΔΕΩΝΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 23-9-09 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ
Η προεκλογική ομιλία του Θάνου Μωραΐτη στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24-9-09, στις 7:30 το βράδυ στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο