Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 18ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών.Σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας και στα Ξηρομερίτικα στέκια, έχουν απλωθεί τα παιδιά της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) για να προπαγανδίσουν την μεγαλύτερη Ξηρομερίτικη εκδήλωση, το 18ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών.
Το 18ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά στο ιστορικό Άλσος Περιστερίου, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:30 το απόγευμα. Το φετινό Αντάμωμα είναι αφιερωμένο στα 100 φύλλα της εφημερίδας «το Ξηρόμερο» και το περιεχόμενό του είναι εορταστικό (θα προσφερθεί ακόμα και ψητή προβατίνα), με βάση την πλούσια εμπειρία της Ομοσπονδίας.
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης τα μέλη του Κ. Σ. εντατικοποιούν τις προσπάθειες για την άρτια διοργάνωση και ταυτόχρονα προβαίνουν σε μια σειρά δράσεων όπως αναρτήσεις πανό και αφισοκολλήσεις.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ολοκληρωθεί με συναυλία από την ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου όπου θα ακουστεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα το τραγούδι «Ξηρόμερο». Ο προγραμματισμός φέτος ξεκίνησε πολύ νωρίς ώστε το 18ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών να ξεπεράσει σε επιτυχία κάθε προηγούμενο.
ΦΩΤΟ: Photo art angelos

Δεν υπάρχουν σχόλια: