Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Κοσμοπλημμύρα στην ομιλία του Λιβανού στη Ναύπακτο.


Τεράστια ήταν η προσέλευση του κόσμου στην ομιλία του Σπήλιου Λιβανού στο κέντρο «Σίνη» στη Ναύπακτο. Παρά τη δυνατή βροχή, οι εκατοντάδες Ναυπάκτιοι έδωσαν βροντερό «παρών» στο κάλεσμα του Σπήλιου Λιβανού, σε μια πρωτοφανή σε όγκο και παλμό πολιτική ομιλία για τα δεδομένα της Ναυπάκτου. Με τη φωνή του να χάνεται συνεχώς μέσα στον ήχο των χειροκροτημάτων, με την αίθουσα να έχει κυριολεκτικά ξεχειλίσει από κόσμο, ο Σπήλιος Λιβανός απέδειξε ότι είναι το πιο δυνατό χαρτί της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία.
«Ηχηρό μήνυμα νίκης για την παράταξη στέλνουμε από αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση»
είπε ο Σπήλιος Λιβανός στην αρχή της ομιλίας του. Και συνέχισε: καρδιά της Αιτωλοακαρνανίας χτυπά σήμερα σε αυτήν την αίθουσα. Εδώ σήμερα χτίζουμε γέφυρες. Καλύπτουμε την απόσταση. Κάνουμε την Αιτωλοακαρνανία το μεγαλύτερο σύμμαχο για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή».
Ο Σπήλιος Λιβανός μίλησε για το έργο του τα προηγούμενα δύο χρόνια, καθώς και για το όραμα και τις πρωτοβουλίες που θα πάρει «για την Αιτωλοακαρνανία του 21ου αιώνα» στη νέα Βουλή. Επίσης, αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο της σημερινής Κυβέρνησης και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για λαϊκισμό, ανευθυνότητα και έλλειψη σχεδίου για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας μας.
.....................................................................
Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου η κεντρική πολιτική του ομιλία του Σπήλιου Λιβανού στο Μεσολόγγι.
Η κεντρική πολιτική ομιλία και προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 20:30 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Θεοξενία», στο Μεσολόγγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο