Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Νίκος Καραπάνος νέος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Νίκος Καραπάνος «χρίστηκε», πλέον, και επισήμως, νέος υποψήφιος βουλευτής, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής επιλογής της ηγεσίας της παράταξης για την αναγκαία ανανέωση των δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας, εν όψει των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου. Με την δυναμική της νωπής εμπιστοσύνης του ηγετικού οργάνου της ΝΔ, του Πολιτικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο Νίκος Καραπάνος ξεκινά την πολιτική του εκστρατεία στην κοινωνία του νομού, με το μήνυμα «Ανανέωση Ευθύνης».
Ο νέος Αιτωλοακαρνάνας πολιτευτής, Νίκος Καραπάνος, δεν καλείται για πρώτη φορά να στηρίξει την παράταξη από θέση πολιτικής ευθύνης. Η ηγετική και πολύχρονη δράση του στην ΟΝΝΕΔ, στο πλευρό καταξιωμένων ΟΝΝΕΔιτών Υπουργών (π.χ. Στυλιανίδη, Ζώη, Χατζηδάκη), ως μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής της Επιτροπής, αναδεικνύει την πολιτική του δυνατότητα στην προώθηση των αξιών της παράταξης, σε σημαντικά ζητήματα, όπως η ανεργία, η παιδεία και το περιβάλλον. Τα τελευταία χρόνια, αξιοποιήθηκε στην Οργανωτική Γραμματεία του κόμματος, στη Ρηγίλλης, παραμένοντας και προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον κεντρικό κομματικό μηχανισμό, αποφεύγοντας να αναμιχθεί επαγγελματικά σε θέσεις ευθύνης, στην Δημόσια Διοίκηση.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας το 1973 και κατάγεται από τον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου και το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας. Είναι έγγαμος με την Μαρία Διγενή.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με επιτυχία στον κλάδο Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο marketing από το πανεπιστήμιο Middlessex του Λονδίνου.
Από πολύ νωρίς δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χώρο του εμπορίου και μεγάλων επιχειρήσεων, ως διευθυντής πωλήσεων στην εταιρεία 3Ε Coca – Cola, διευθυντής ανάπτυξης στην εταιρεία AZEL ΑΕΒΕ, γενικός διευθυντής ανάπτυξης στην εταιρεία VILLEROY & BOCH. Σήμερα, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας SANIMPEX LTD και μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΘΕ.Λ. Α.Ε. Παλαιότερα, διετέλεσε σύμβουλος διοικήσεως στον ΟΠΑΠ και στον ΕΛΓΑ καθώς και ειδικός επιστημονικός συνεργάτης της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά ως μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και ως Αναπληρωτής Γραμματέας των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο