Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραΐτη, στο Αντίρριο.


Μεγάλη ανταπόκριση είχε η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραΐτη, στο Αντίρριο. Επιστρέφοντας από την Θεσσαλονίκη και την ΔΕΘ ο υποψήφιος βουλευτής, μετέφερε στους πολίτες του Αντιρρίου το μήνυμα που βγήκε ξεκάθαρα από την ομιλία αλλά και την συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου: Ότι το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο για την έξοδο από την κρίση. Ότι απέναντι από την Ελλάδα της μιζέριας και της απαισιοδοξίας, υπάρχει η Ελλάδα της δημιουργικότητας. «Οι δεσμεύσεις του Γιώργου Παπανδρέου, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών. Έχουμε ένα ξεκάθαρο και ειλικρινές σχέδιο για τις πρώτες εκατό ημέρες. Προωθούμε νομοσχέδια που θα αποτελέσουν και την απαρχή για την εθνική ανάταση. Οι άξονες της πολιτικής μας είναι η στήριξη του εισοδήματος, η ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας και της απασχόλησης και το νοικοκύρεμα στα δημόσια οικονομικά. Αυτά θα είναι και τα πρώτα βήματα για την ανάπτυξη.», τόνισε ο Θάνος Μωραίτης που στη συνέχεια ανέλυσε τους βασικούς άξονες όπου αυτή η πολιτική στοχεύει: Την στήριξη του εισοδήματος, την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας και της απασχόλησης και τέλος, το νοικοκύρεμα στα δημόσια οικονομικά.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο βουλευτής στην αυτονομία της πολιτικής, μιας και όλο το προηγούμενο διάστημα μέχρι η ΝΔ να συρθεί στις εκλογές, επικράτησε ένα νοσηρό πολιτικό κλίμα, με αποκλειστική ευθύνη της ανήμπορης να αντιδράσει κυβέρνησης. Ο υποψήφιος βουλευτής της Αιτωλ/νιας του ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν σηκώνει πλέον ο τόπος πολιτικές και πολιτικές ηγεσίες που αποφασίζουν μακριά από τον κόσμο, ερήμην του. Ηγεσίες που κρύβονται στα δύσκολα, που φυγομαχούν μπροστά στα προβλήματα, που μας οδήγησαν σε οικονομική, κοινωνική, πολιτική και ηθική παρακμή. Εμείς, εδώ, ζητάμε την ευθύνη να βγάλουμε την Ελλάδα από το τέλμα. Στις 4 του Οκτώβρη, ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης, ψήφο αυτοδυναμίας για το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.
Είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με κάθε αντίληψη και κάθε κατεστημένο που κρατά τον τόπο μας πίσω. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, μόνο στον λαό. Σε αυτόν λογοδοτούμε, σε κανέναν άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο