Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Προεκλογική περιοδεία του υποψηφίου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Αντωνόπουλου.




Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλειος Αντωνόπουλος συνεχίζοντας την επικοινωνία του με τους κατοίκους του Νομού μας, το πρωί της 23/9/09 δέχθηκε στο πολιτικό του γραφείο στο Μεσολόγγι κατοίκους της περιοχής. Στη συνέχεια μετέβη και περιόδευσε στην πόλη της Ναυπάκτου. Στις συνομιλίες του με τις Ναυπακτιώτισσες και τους Ναυπακτιώτες τόνισε τη σημασία των εκλογών της 4/9/09, τις αδυναμίες και τα προβλήματα που συσσώρευσαν στη χώρα οι κυβερνήσεις της ΝΔ και τις προοπτικές που ανοίγονται από την επερχόμενη νίκη του ΠΑΣΟΚ.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Βασίλης Αντωνόπουλος επισκέφθηκε, το Κάτω και Άνω Κεράσοβο, τα Άνω και Κάτω Ελληνικά, τα Μούσουρα, τα Ρέτσινα και την Αγριλιά Μεσολογγίου. Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Μεσολογγίου Γ. Σπανό και Γ. Κατσίνα και τους Δημοτικούς Συμβούλους Γ. Παλιούρα και Κώστα Πουλή επισκέφτηκε τον Άγιο Γεώργιο και το Ευηνοχώρι.
Στις συναντήσεις με τους κατοίκους των χωριών που επισκέφτηκε και από τους οποίους έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, επειδή όπως του τόνισαν είναι ο μόνος πολιτικός που τους επισκέπτεται τακτικά, αφού διαμένει μόνιμα στην Αιτωλοακαρνανία, αναφέρθηκε στην ελπίδα που γεννά η αναμενόμενη Νίκη του ΠΑΣΟΚ για την επίλυση των προβλημάτων που δημιούργησε στην Αιτωλοακαρνανία και στους Αγρότες του Νομού η εξαετής διακυβέρνηση από τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο