Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Εγκρίθηκε πίστωση για την κατασκευή νέου κτιρίου, το οποίο θα στεγάσει το Κέντρο Υγείας Μύτικα.


Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενέκρινε την επιχορήγηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου, «Χατζηκώστα», τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου με το ποσό των 1.187.000,00 ευρώ για την κατασκευή νέου κτιρίου, το οποίο θα στεγάσει το Κέντρο Υγείας Μύτικα.
Το αναφερόμενο ποσό θα βαρύνει τις πιστώσεις του έργου 1983ΣΕ09100000 της ΣΑΕ 091 του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων (π.κ. 8391000), ενώ η επιχορήγηση θα πραγματοποιείται σύμφωνα με την πρόοδο των εργασιών και μετά από ενημέρωση της οικονομικής υπηρεσίας του Υπουργείου.
Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μάριος Σαλμάς, τόνισε πως «το εν λόγω έργο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες πολλών κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και θα αποτελέσει άλλη μία απόδειξη του ενδιαφέροντος του Υπουργείου Υγείας για την προαγωγή της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στη Δυτική Ελλάδα. Θα συνεχίσω μέχρι και την τελευταία μέρα, που θα βρίσκομαι στη θέση μου, να προσφέρω στον τόπο, ο οποίος με τίμησε επί σειρά ετών, την Αιτωλοακαρνανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο