Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Όχι στο φασιστκό κλείσιμο του blogs: www.zapantovraxoro.blogspot.com

H GOOGLE ΚΑΙ ΟΙ «ΑΝΩΝΥΜΟΙ» ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ
Από σήμερα το πρωί η GOOGLE χωρίς να έχει υπάρξει καμία νομική ενέργεια από πουθενά και από κανέναν αλλά με βάσει το γνωστό της μηχανισμό της «ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ» απαγορεύει την πρόσβαση στο Αγρινιώτικο ΜΠΛΟΓΚ http://www.zapantovraxoro.blogspot.com/. Το εν λόγω ΜΠΛΟΓΚ διαχειρίζεται σχεδόν επώνυμα (υπάρχει αναρτημένη η φωτογραφία του, τα αρχικά του ονόματος του, το επάγγελμά του κ.λ.π.) γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης εβδομαδιαίας εφημερίδας του Αγρινίου (εφημερίδα ΕΒΔΟΜΑΔΑ).
Το μπλογκ είναι καθαρά τοπικού πολιτικού χαρακτήρα, με απόψεις αλλά και αιχμηρά πολιτικά και ενίοτε κοινωνικά σχόλια. Έχει αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα για τοπικό μπλογκ ενω μερικές τελευταίες του αναρτήσεις, αφορούσαν μεγάλες ευθύνες αστυνομικών υπηρεσιών αλλά και της Πολεοδομίας του Δήμου Αγρινίου για αυθαίρετες και παράνομες κατασκευές στο γήπεδο της ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Την παραμονή μάλιστα της ΦΡΑΓΗΣ υπήρχε ανάρτηση που σχολίαζε αρνητικά δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο τοπικό κανάλι με σαφείς υπαινιγμούς για το τοπικό πολιτικό πρόσωπο που την παρήγγειλε πραγματικά και που φυσικά τον ευνοούσε καθώς οι παρουσιαστές της δημοσκόπησης ο μεν ένας ήταν υπάλληλος-συνεργάτης (αλλά και δημοσιογράφος στο εν λόγω κανάλι) του εν λόγω προσώπου η δε δεύτερη υπάλληλος-συνεργάτης (αλλά και αυτή δημοσιογράφος στο ίδιο κανάλι) άλλου πολιτικού προσώπου!!!
Το εν λόγω μπλόγκ είναι σταθερά στο δημοκρατικό χώρο και αναπτύσσει συνήθως αντικυβερνητικές θέσεις. Το ζήτημα της προσωρινής φραγής από GOOGLE μέσω της γνωστής διαδικασίας της «ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ» είναι τεράστιο καθώς κάποιοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ (η διαδικασία άρσης του απορρήτου τους, είναι δύσκολη και χρονοβόρα) μεταβάλλονται φυσικά με τις ευλογίες της GOOGLE σε ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ.
Ο διαχειριστής όμως του μπλογκ http://www.zapantovraxoro.blogspot.com/ είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο έτσι ώστε αυτοί που χρησιμοποιούν την ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ των ιστολογίων να γίνονται γνωστοί και φανεροί. Μόνο έτσι θα συνεχίσουν τα ΜΠΛΟΓΚ να παίζουν και να έχουν ρόλο. Η εν λόγω υπόθεση αφορά όλους τους μπλόγκερ και ιδίως αυτούς διαχειρίζονται πολιτικά και μαχητικά ΜΠΛΟΓΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο