Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μάριος Σαλμάς εγκαινίασε το νεοσύστατο Περιφερειακό Ιατρείο Κανδήλας

Ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μάριος Σαλμάς, εγκαινίασε τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου το νεοσύστατο Περιφερειακό Ιατρείο Κανδήλας, παρουσία του Δημάρχου Αλυζίας, κ. Τριποτσέρη Δημήτριου, και πλήθος κόσμου.
Μεταξύ άλλων ο κ. Σαλμάς είπε ότι «θα εξυπηρετούνται πλέον οι ανάγκες πολλών πολιτών και σε συνδυασμό με το Κέντρο Υγείας Μύτικα στο δήμο Αλυζίας, για το οποίο έχουμε εξασφαλίσει 1.187.000 ευρώ και το οποίο έχει αρχίσει να κατασκευάζεται και θα λειτουργήσει σύντομα, θα αλλάξει η εικόνα στη δυτική μεριά του Ξηρόμερου».
Ο Δήμαρχος Αλυζίας με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για τη μεγάλη του συμβολή στο δήμο Αλυζίας, τόσο με την κατασκευή του νεοσύστατου Κέντρου Υγείας στο Μύτικα και τη σύσταση Περιφερειακού Ιατρείου στην Κανδήλα, όσο και με την εξασφάλιση πιστώσεων για τα γήπεδα ποδοσφαίρου και τις υπόλοιπες οικονομικές ενισχύσεις.
Ακόμη, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα εγκαινιάσει την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου το νεοσύστατο Περιφερειακό Ιατρείο στα Παλιάμπελα, όπως επίσης, και το νεοσυσταθέν Περιφερειακό Ιατρείο στο Θύρρειο αλλά και το Πολυδύναμο Ιατρείο στο Μοναστηράκι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για όλα τα νεοσυσταθέντα Περιφερειακά Ιατρεία έχουν ήδη επιλεχθεί οι πρώτοι αγροτικοί ιατροί που θα υπηρετήσουν σε αυτά.
...................................................................................
Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Μάριου Σαλμά στο Αγρίνιο.
Η κεντρική ανοιχτή προεκλογική ομιλία του κ. Μάριου Σαλμά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Αγρίνιο, στην πλατεία Δημάδη (Ταχυδρομείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο