Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Τον «Οδηγό Επιχειρηματικότητας» κυκλοφορεί σε ελεύθερη διανομή, σε ολόκληρο τον Νομό, ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Ασημάκης Φωτόπουλος.


Έναν Πλήρη «Οδηγό Επιχειρηματικότητας» κυκλοφορεί σε ελεύθερη διανομή, σε ολόκληρο τον Νομό, ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Ασημάκης Φωτόπουλος. Την έκδοση, που θα μοιραστεί σε 7.000 επιχειρηματίες και νέους επιχειρηματίες του Νομού μας, προλογίζει ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Ακολουθεί εισαγωγική αναφορά του κ. Φωτόπουλου
«Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Ολοκληρώνοντας μία εργασία αρκετών μηνών, εν μέσω εκλογικής περιόδου και οικονομικής κρίσης, αισθάνομαι βέβαιος ότι η παρούσα έκδοση, στα δικά σας χέρια, μπορεί να αποτελέσει ένα χρηστικό εργαλείο για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σας σχεδίων.Το επισυναπτόμενο αρχείο (θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη έκδοση) περιλαμβάνει έναν χρηστικό οδηγό όλων των ευκαιριών χρηματοδότησης που μπορεί να έχει μία επιχείρηση στον Νομό μας. Ο οδηγός «Ευκαιρίες Χρηματοδότησης» είναι μια απόπειρα συλλογής – ταξινόμησης και απλούστευσης όλων των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων από τα οποία μπορεί να επωφεληθεί κάθε νέα ή παλαιά επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, για την ανάπτυξή της. Η τόνωση της επιχειρηματικότητας στον Νομό μας είναι η αφετηρία της ατομικής και συλλογικής μας ευημερίας. Χρέος της πολιτείας είναι να παρέχει τις ευκαιρίες.
Δικό μας χρέος είναι να τις αξιοποιούμε προς όφελος της ιδιωτικής μας πρωτοβουλίας και του κοινωνικού συνόλου. Στην προσπάθεια αξιοποίησης κάθε «ευρωπαϊκής ευκαιρίας», η Αιτωλοακαρνανία αποτελεί τον φυσικό μας σύμμαχο. Σε αυτόν τον τόπο που οι άλλοι βλέπουν εμπόδια και ελαττώματα, εμείς διακρίνουμε ένα ιδανικό περιβάλλον επιχειρηματικών ευκαιριών. Διακρίνουμε «εναλλακτικούς τρόπους τουρισμού» σε μέρη που χαρακτηρίζονται ως «απομακρυσμένα», ανακαλύπτουμε «βιολογικές καλλιέργειες» σε μέρη που «δεν έχει αναπτυχθεί η βιομηχανική γεωργία» και εφευρίσκουμε «νέους τρόπους ορθολογικής αξιοποίησης των υδάτινων πόρων» εκεί που ο φυσικός μας πλούτος «εκτρέπεται»… «Επιχειρούμε» στον τόπο μας γιατί χαιρόμαστε την ξεχωριστή ομορφιά του, αγαπάμε τους ανθρώπους του και γευόμαστε τους καρπούς της εύφορης γης του.Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, κάθε επιχειρηματική σας προσπάθεια που θα εμπνευστεί ή όχι από την παρούσα έκδοση, να επιτύχει. Εύχομαι στην επιτυχία σας αυτή, η μικρή δική μου συμβολή να είναι ωφέλιμη για την ανάπτυξη του τόπου μας!»
Ασημάκης Χ. Φωτόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: