Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Ανδρέα Μακρυπίδη στους Δήμους Αμφιλοχίας, Νεάπολης και Ινάχου.


ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης συνεχίζει να οργώνει το Νομό μας. Τη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009 πραγματοποίησε επισκέψεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα των Δήμων Αμφιλοχίας, Νεάπολης και Ινάχου. Επισκέφθηκε δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων των περιοχών. «Η Αιτωλοακαρνανία έχει τις δυνατότητες και το ανθρώπινο δυναμικό για μία νέα προοπτική ανάπτυξης» επισήμανε, τονίζοντας ιδιαίτερα την αναγκαιότητα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που σήμερα αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.
Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας, τις οποίες και θα εφαρμόσουμε από τις πρώτες μέρες της διακυβέρνησής μας. Με αύξηση των δημοσίων επενδύσεων και επιτάχυνση του Ε.Σ.Π.Α., με πάγωμα για ένα έτος των δανειακών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση, με τη διοχέτευση μέσω Τ.Ε.Μ.Π.Μ.Ε. ρευστότητας - από την αξιοποίηση των παγωμένων εγγυήσεων ύψους 15 δισεκ. ευρώ του πακέτου ενίσχυσης των τραπεζών - με τη δημιουργία ταμείου αναχρηματοδότησης της οικονομίας, θα δώσουμε πνοή στην ελληνική αγορά.
Ο κ. Μακρυπίδης πραγματοποίησε ομιλία στους Χαλκιόπουλους, όπου ανέπτυξε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τις υποδομές, την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών και την πράσινη – βιώσιμη ανάπτυξη τονίζοντας ότι η Αιτωλοακαρνανία έχει προοπτική και εμείς δεσμευόμαστε με σχέδιο για το μέλλον να βάλουμε μπροστά τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο