Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΘΑΝΟΣ. Δήλωση για την θέση του ΠΑΣΟΚ για την εκτροπή του Αχελώου.



Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραΐτη στους ετεροδημότες της Αθήνας, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.
Ο Θάνος Μωραίτης, αναμένεται να μιλήσει για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών, όπως αυτό παρουσιάστηκε στην ΔΕΘ από τον πρόεδρο του κινήματος, Γιώργο Παπανδρέου. Στόχος, όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να γίνουν κοινωνοί της ρεαλιστικής και ειλικρινούς πρότασης του ΠΑΣΟΚ, που θα αποτελέσει και το πρώτο βήμα για την έξοδο από την κρίση. Ο υποψήφιος βουλευτής πρόκειται επίσης να μιλήσει για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την Αιτωλ/νία και το μοντέλο ανάπτυξης που πρέπει να ακολουθηθεί για τον νομό, μέσα από την Πράσινη οικονομία και ανάπτυξη. Στις προεκλογικές του ομιλίες μέχρι σήμερα, ο Θάνος Μωραΐτης, έχει τονίσει πως ο νομός μπορεί να καταστεί νομός πρότυπο για την πράσινη ανάπτυξη, μέσα από στοχευμένες πολιτικές.
Στην Αθήνα το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να αναφερθεί και στην κρίση που μαστίζει σήμερα ιδιαίτερα την νεολαία και να παραθέσει τις θέσεις του κινήματος.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι περιοδείες του Θάνου Μωραΐτη στην Αιτωλ/νία. Την Δευτέρα περιόδευσε στον δήμο Νεάπολης και την Τρίτη μίλησε στην Κατούνα, ενώ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου θα περιοδεύσει στον δήμο Χάλκειας. Αναφερόμενος στο debate των πολιτικών αρχηγών στάθηκε ιδιαίτερα στην απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου για το θέμα της εκτροπής του Αχελώου: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με γενναιότητα και ειλικρίνεια δείχνει την αποφασιστικότητα του, ώστε να κάνει πράξη το όραμα του για την πράσινη ανάπτυξη. Έτσι, ξεκάθαρα είπε πως πρέπει να γίνει ουσιαστικός διάλογος για την διαχείριση των υδάτινων πόρων, να σταματήσουν οι υδροβόρες καλλιέργειες και να δημιουργηθούν στην Θεσσαλία φράγματα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας. Πρόκειται για μια θέση που θα πρέπει να ικανοποιεί όλους τους Αιτωλ/νες που χρόνια τώρα παλεύουν ενάντια στο έγκλημα της εκτροπής, που με πραξικοπηματικό τρόπο και χωρίς κανέναν διάλογο υλοποιεί η κυβέρνηση της Ν.Δ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο