Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Η κεντρική πολιτική ομιλία του Πάνου Κουρουμπλή στην Αθήνα









Η “ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ” ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
Με πρωτόγνωρη συμμετοχή οι ετεροδημότες Αιτωλοακαρνάνες στην Αθήνα γέμισαν ασφυκτικά όλες τις αίθουσες των μεγάλων εκδηλώσεων του ξενοδοχείου PARK (Λεωφόρος Αλεξάνδρας) δίνοντας δυνατό παρόν στην πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλ/νιας Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών της εκδήλωσης, οι Αιτωλοακαρνάνες όλων των ηλικιών από κάθε συνοικία της πρωτεύουσας προσήλθαν εκφράζοντας την προτίμηση τους και την εκτίμηση τους στην ιστορική, πολιτική και ανθρώπινη προσωπικότητα του Πάνου Κουρουμπλή.
Πρωτοκλασάτα στελέχη μέλη και φίλοι της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, του επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή, αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά του στον τόπο, τους κοινωνικούς αγώνες του την στήριξη
που παρείχε στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τιμώντας τον ταυτόχρονα με την έκδηλη παροχή της εμπιστοσύνη τους να τους εκπροσωπήσει στο ελληνικό κοινοβούλιο κατά τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.
Φανερά συγκινημένος από τις αυθόρμητες και πηγαίες εκδηλώσεις εκτίμησης των πολιτών ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Πάνος Κουρουμπλής, από το βήμα της εκδήλωσης μίλησε στη καρδιά και το νου όλων.
Σημαντική ήταν η ιδιότητα που προσέδωσε στην πολιτική πορεία του Παναγιώτη Κουρουμπλή ο δήμαρχος ΑΧΑΡΝΩΝ κ. Παναγιώτης Φωτιάδης, ο οποίος μίλησε με θερμά και ζεστά λόγια για τους αγώνες, και τις πολιτικές δράσεις και επιλογές του Κουρουμπλή, χαρακτηρίζοντας τον “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ”.
Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε: “Σήμερα η νεολαία ζει μια παρατεταμένη εφηβεία. Καλούμαστε όλοι να απαντήσουμε στο αδήριτο ερώτημα, γιατί ενώ οι νέοι διαθέτουν στην εποχή μας τις περισσότερες δυνατότητες από κάθε άλλη εποχή, εισπράττουν τις λιγότερες ευκαιρίες από κάθε προηγούμενη. Πρέπει να εργαστείτε, να διεκδικείστε και να συγκρουστείτε, για μια παιδεία και μια κοινωνία ίσων δυνατοτήτων, από το ίδιο σημείο εκκίνησης, ώστε να είναι συνάρτηση των δυνατοτήτων του καθένα η εξέλιξη σας και όχι αποτέλεσμα της κοινωνικής του θέσης. Αντισταθείτε. Αντισταθείτε. Αντισταθείτε. Πρέπει να μετατρέψετε την εποχή σε μια εποχή μαχόμενων, αισιόδοξων νέων. Απαλλαγείτε από τον παραπόταμο του εγώ και δημιουργήστε ένα ισχυρό ρεύμα του πανανθρώπινου ποταμού του “εμείς”. Αφυπνίστε τη δύναμη της θέλησης σας και θα νοιώσετε την ομορφιά του μάχιμου αισιόδοξου ανθρώπου.
Στη συνέχεια ανέπτυξε ένα νέο κοινωνικό πρόταγμα αγώνα με συγκεκριμένες δράσεις, έτσι ώστε να καταστεί η Αιτωλοακαρνανία νομός πιλότος σε επίπεδο ευρωπαϊκής ένωσης στον πόλεμο κατά της νέας φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Παραβρέθηκαν οι: Α. Τζοχατζόπουλος, Γ. Ζαφειρόπουλος, Κ. Παπαλέξης, Δ. Καρακώστας, Μ. Παράσχος Π. Τρυφιάτης Π. Τζαχρήστας, αρκετοί συνδικαλιστές και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αιτωλοακαρνανίας Στάθης Λουκόπουλος.
(* Όλες οι φωτογραφίες εκτός από τη πρώτη είναι Foto art agelos)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο