Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

O υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε σε δυναμική συγκέντρωση στο Μεσολόγγι.

"Είμαστε πολύ περήφανοι που ως Αιτωλοακαρνάνες έχουμε αυτή την Ιερή Πόλη πρωτεύουσα του νομού μας. Μια Ιερή Πόλη που άφησε το στίγμα της σε όλο τον κόσμο και σήμερα, ενώ έπρεπε να βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα, κάποιοι πιστεύουν πως με ψίχουλα γίνεται σωρός", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Κατερινόπουλος, απευθυνόμενος στους πολίτες του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής κατά την ομιλία του την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.
Οι πολίτες του Μεσολογγίου συγκινημένοι καταχειροκρότησαν τον κ. Κατερινόπουλο όταν αναφέρθηκε στους στίχους του Εθνικού μας ποιητή λέγοντας "Τα μάτια μου δεν είδαν άλλο τόπο ενδοξότερο από τούτο δω το αλωνάκι".
"Μερικές μέρες πριν ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Μεσολόγι σε μια σύντομη επίσκεψη. Το Μεσολόγγι και ο κόσμος του δεν έχει ανάγκη τις σύντομες επισκέψεις. Δεν μπορεί κανείς σήμερα να ρίξει στάχτη στα μάτια κανενός. Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο έργο της μαρίνας Μεσoλογγίου. Η μαρίνα Μεσολογγίου όμως από μόνη της δεν σώζει την κατάσταση. Δεν μας είπε ο κ. Καραμανλής τι σκοπεύει να κάνει με το ΤΕΙ Μεσολογγίου που δική του Υπουργός θέσπισε τη βάση του 10 για να μείνει στη συνέχεια το Μεσολόγγι χωρίς φοιτητές. Ναι, να υπάρξουν νέα τμήματα ΤΕΙ. Να είναι όμως με ελκυστικό αντικείμενο ώστε να επιλεγούν από τα παιδιά;" είπε ο κ. Κατερινόπουλος.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως "το ομορφότερο μέρος στον κόσμο είναι το ηλιοβασίλεμα στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου. Που είναι όμως οι τουριστικές υποδομές που θα βγάλουν από την απομόνωση την πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή; Ποια θα είναι τύχη των ψαράδων; Το Μεσολόγγι δεν πρέπει να το θυμόμαστε μόνο στις εορτές Εξόδου, αλλά όλο το χρόνο. Το Μεσολόγγι απαιτεί τις υποδομές. Απαιτεί από την ΚΕΔ να λύσει το θέμα της γης. Να δώσει στο δήμο όλα αυτά που δικαιούται. Ας σταματήσει πια να ταλαιπωρεί τους κατοίκους. Δεν μπορεί το Μεσολόγγι και δεν επιτρέπεται να είναι κλεισμένο μέσα σε μερικά στρέμματα γης και τα υπόλοιπα να βρίσκονται στα χέρια της ΚΕΔ. Για το Βατοπέδι ήξεραν πίσω από τις κλειστές πόρτες να βάζουν υπογραφές. Για το Μεσολόγγι που διεκεδικεί αυτά που του ανήκουν κανείς δεν ανοίγει τις πόρτες. Ε, λοιπόν οι ελεύθεροι πολιορκημένοι δεν αξίζουν τέτοιες συμπεριφορές. Ο κ. Μαρκογιαννάκης μερικούς μήνες πριν επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση και είδε τα χάλια στα οποία εργάζονται τόσοι άνθρωποι. Τι έκανε μέχρι σήμερα; Το τίποτα είναι λίγο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο