Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Νίκος Καραπάνος: Υπέρ της προσπάθειας του Επιμελητηρίου σχετικά με το θέμα της απόσχισης της Αιτωλοακαρνανίας από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Υπέρ της προσπάθειας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και των φορέων του Νομού, τάχτηκε ο Νίκος Καραπάνος, σχετικά με το θέμα της απόσχισης της Αιτωλοακαρνανίας από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Μαίου στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.
Το αίτημα του Επιμελητηρίου, σε συνεργασία με τους φορείς, προκειμένου να δημιουργηθεί νέα περιφέρεια με έδρα την Αιτωλοακαρνανία, βρήκε σύμφωνο και συναγωνιστή τον Νίκο Καραπάνο ο οποίος, αρχικά, είχε πάρει έγκαιρα πρωτοβουλία καλώντας δημοσίως τον Νομάρχη αλλά και τους βουλευτές του Νομού και προσκαλώντας όλους να συμμετάσχουν από κοινού για τη δημιουργία αυτόνομης περιφέρειας με έδρα την Αιτωλοακαρνανία, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού δυτικά στα fm 96.1.
Χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του ότι «ο αγώνας όλων πρέπει να είναι διαρκής έως ότου επιτευχθεί το καλύτερο για το Νομό μας». Άσκησε σκληρή κριτική στην απαξίωση των πολιτικών του Νομού που στην κρίσιμη αυτή ώρα απείχαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων «σημαντικότερων του Νομού» και αδυνατούσαν να παρευρεθούν στηρίζοντας την συγκεκριμένη προσπάθεια. Επιβράβευσε την παρουσία του Κυρίου Σταμάτη, του Κυρίου Παπαναστασίου και του Κυρίου Μοσχολιού και μέσα από τα λόγια του δικαίωσε την κοινωνία που πλέον αμφισβητεί και απαξιώνει όλο το πολιτικό σύστημα διευκρινίζοντας ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι, όλοι μας έχουμε όνομα και επίθετο και η κοινωνία θα πρέπει να μας μετρήσει ανάλογα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο