Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Καλλικράτης και Ξηρόμερο!!!

Πόσο πολύ πανέξυπνοι είναι οι όσοι αποφασίζουν και διατάσουν για τον Καλλικράτη. Πριν λίγες μέρες υπήρχαν 2 δήμοι στην Αιτωλοακαρνανία για το Ξηρόμερο. Ο ένας ο δήμος Ξηρόμερου με έδρα την Βόνιτσα και ο άλλος ο δήμος Αστακού με έδρα τον Αστακό.
Μετά της διαβουλεύσεις και τις ανάλογες ζυμώσεις από τα προσκείμενα στο κυβερνών κόμμα κομματόσκυλα δημάρχους πέτυχαν το εξής παράδοξο:
Στο νέο ..... νομοσχέδιο που κατατέθηκε την Παρασκευή μεσημεριάτικα, ο πρώτος δήμος έδωσε το όνομα του στον δεύτερο (όπως λέμε φύγε εσύ , έλα εσύ) ….. δηλαδή δήμος Ξηρόμερου ονομάστηκε ο δήμος Αστακού και ο δεύτερος δήμος απέκτησε διπλή ονομασία:... δήμος Ακτίου- Βόνιτσας (όπως λέμε δηλαδή Άννα-Μαρία).
Λες και στον συγκεκριμένο δήμο ενώθηκε μόνο ….ο δήμος Βόνιτσας και όχι άλλοι 2 (Μεδεώνος και Παλαίρου). Προφανώς θα τους είχαν τελειώσει οι παύλες (-) στο υπουργείο εσωτερικών για να βάλουν και τους άλλους 2 υπό ένωση δήμους.
Δικαιολογημένα όλα αυτά θα έλεγα. Είναι αυτή η διαφάνεια (η αδιαφανής) που διακηρύττουν οι κυβερνώντες την Ελλάδα.
Εν αναμονή λοιπόν του τελικού νόμου γιατί μπορεί να προκύψει και άλλη γκάφα για ακόμα περισσότερο γέλιο. Αν δεν ξέρουν οι αποφασίζοντες ας ρωτήσουν κάποιους που μπορεί να προτείνουν κάποιο όνομα πιο σωστό ή ας πάνε στην Νικολούλη να αναζητήσουν ένα όνομα και ότι βγει.
Αναγνώστης
Πηγή: http://bonitsapress.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο