Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Κλείσιμο της Εθνικής οδού (στη Γέφυρα Ευήνου) σήμερα στις 1 το μεσημέρι, για τον «Καλλικράτη».

ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ-ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ
Σε αποκλεισμό της Γέφυρας του Ευήνου, στην ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων που βρίσκεται στα όρια των δήμων Μεσολογγίου και Χάλκειας θα προβούν την Παρασκευή 21/5/2010, από τη 1 το μεσημέρι κάτοικοι και φορείς της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο «Καλλικράτης» που δεν περιλαμβάνει την συνένωση των δυο δήμων, αλλά και άλλων περιοχών με το δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Οι κινητοποιήσεις αυτές, αποφασίστηκαν από το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου και το σύνολο των παραγωγικών φορέων της περιοχής και τις υποστηρίζουν και οι δήμοι Χάλκειας και Οινιάδων, όπως λέει η σχετική ανακοίνωση.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Γ. Αναγνωστόπουλος κάνει λόγο για εμπαιγμό από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, αφού η συνένωση του δήμου Χάλκειας με αυτόν της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας αποτελούσε πρόταση της ΤΕΔΚ Αιτωλοακαρνανίας, της ΚΕΔΚΕ και των δημοτικών συμβουλίων των δυο δήμων.
Πηγή: http://gatosstakeramidia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο