Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Μαΐου 2010 επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Παλαίρου στην Αθήνα με σκοπό την προώθηση θεμάτων του Δήμου σε υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου.
Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Σολδάτος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γεροκωστόπουλος Κων/νος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Απόστολος Γιαννίου.
Α) Συνάντηση εργασίας
στο Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης Αποκέντρωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης με τον Δ/ντή του γραφείου του Υφυπουργού κ. Ντόλιου. Κατατέθηκε η ομόφωνη απόφαση για το σχέδιο «Καλλικράτης» και παρουσιάστηκε το θέμα.
Β)
Επίσκεψη στην Βουλή παρουσία της Βουλευτού Αιτωλ/νίας κ. Σοφίας Γιαννακά και συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Ντόλιο. Τέθηκε το θέμα του Καλλικράτη πριν τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.
Γ) Μετάβαση στο ΥΠ.Ε.Κ.Α.
και συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Θάνο Μωραϊτη όπου πλέον του Καλλικράτη συζητήθηκε το θέμα της ΔΕΠΟΣ Α.Ε. (Ομογενειακό χωριό) που είναι αρμοδιότητα του Υφυπουργού και το θέμα για το ιδιοκτησιακό στη θέση « Ποταμάκι» Παλαίρου
Κατατέθηκαν υπομνήματα, έγιναν προτάσεις και το Δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα και ομόψυχα εξέφρασε αρμοδίως τις αποφάσεις του δια της αντιπροσωπείας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο