Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Σήμερα ο τρίτος αγώνας Μπαράζ στη Γαβρολίμνη μεταξύ του Προμηθέα και του Ακαρνανικού Φυτειών. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, μια κατηγορία!!!


Σήμερα Τετάρτη 19-5-2010 και ώρα 17.00, θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας Μπαράζ στη Γαβρολίμνη μεταξύ του Προμηθέα και του Ακαρνανικού Φυτειών, για τα play-out της Α1 ΕΠΣΝΑ. Οι δυο προηγούμενοι αγώνες έληξαν ισοπαλία με το ίδιο αποτέλεσμα 1-1 και τώρα στο τρίτο αγώνα ο Ακαρνανικός χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει στη κατηγορία.
Η ομάδα των Φυτειών θα κυνηγήσει να κάνει την νίκη, αφού δεν έχει δείξει ότι είναι μία ομάδα που τα παρατάει και αφήνει κάτι στην τύχη του και έτσι όπως έκανε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας, θα παλέψει κυνηγώντας τη νίκη που χρειάζεται.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος Β. με επόπτες τους: Ασημάκη και Χουλιάρα Γ.
Επίσης η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 18-5-2010, ομόφωνα κάλεσε σε έγγραφη απολογία, μέχρι 25-5-2010 το σωματείο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ, για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και απέρριψε την ένσταση του σωματείου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ κατά του κύρους του αγώνα της 15-5-2010 ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ.
Όλοι σήμερα πρέπει να δώσουμε ένα βροντερό παρόν στο γήπεδο της Γαβρολίμνης, για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας τον ιστορικό Ακαρνανικό.
Πηγή: http://fitiesnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο