Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Υποστηρικτής του Περιβάλλοντος ο Νίκος Καραπάνος

Η GREEN AIM τίμησε τον Υποψήφιο Βουλευτή ΝΔ Νίκο Καραπάνο, το Σάββατο 22 Μαίου στην επιτυχή εκδήλωσή της που πραγματοποίησε στην Μπούκα Αμφιλοχίας, παρουσιάζοντάς τον ως «μεγα υποστηρικτή», στον αγώνα της για την προστασία του περιβάλλοντος. Η προσπάθεια αυτή των νεαρών σπουδαστών ιδρυτών της συγκεκριμένης μη κερδοσκοπικής οργάνωσης προστασίας του περιβάλλοντος βρήκε θερμό υποστηρικτή τον Κύριο Καραπάνο ο οποίος συνεχάρηκε τους νεαρούς για την πρωτοβουλία τους και την αγάπη τους στο περιβάλλον.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Νίκος Καραπάνος αναφέρθηκε στο αισιόδοξο ελπιδοφόρο μήνυμα της νεολαίας μας που εκφράστηκε στο πρόσωπο των σπουδαστών που όπως χαρακτηριστικά είπε «αντί να διασκεδάζουν προτίμησαν να οραματίζονται, να αγωνιούν και να μάχονται για ένα υγιές περιβάλλον κι ένα καλύτερο κόσμο με ποιότητα ζωής». Προέτρεψε όλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και να τους στηρίξουν με τον τρόπο που δύναται ο καθένας.
Αναφέρθηκε στην Αιτωλοακαρνανία «τον επίγειο παράδεισο», που έχουμε την τύχη να ανήκουμε, καθώς και στο καταστροφικό ανθρώπινο χέρι που οδήγησε πολλές περιοχές μας σε μόλυνση και καταστροφή του φυσικού μας πλούτου και εστίασε στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει προκειμένου να διαφυλάξουμε τον τόπο μας από τη μόλυνση και να εξασφαλίσουμε έτσι την υγεία και τη ζωή. Τάχτηκε υπερ της GREEN AIM και δεσμεύτηκε να στηρίζει και να επικροτεί κάθε προσπάθεια της για προστασία του περιβάλλοντος διεκδικώντας καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους, τόσο στην Αιτωλοακαρνανία όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο