Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Υποβιβάστηκε με «ψηλά» το κεφάλι ο Ακαρνανικός Φυτειών. Έπεσε κατηγορία αν και έμεινε αήττητος και στους 3 αγώνες μπαράζ!!


Έπεσε η αυλαία για τα play-out της Α1 ΕΠΣΝΑ με πολύ μεγάλη δόση συγκίνησης μετά το τέλος του τρίτου αγώνα μπαράζ, όπου ο Ακαρνανικός δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στην κατηγορία παρά την ισοπαλία 0-0 μέσα στη Γαβρολίμνη που απέσπασε από τον Προμηθέα.
Υποβιβάστηκε ο ιστορικός Ακαρνανικός αφού δεν κατάφερε να φύγει από τη Γαβρολίμνη με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπως ήταν γνωστό ο Ακαρνανικός χρειαζόταν μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία, όμως κάτι που δεν κατέστη δυνατό.
Οι Παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η ομάδα έπεσε κατηγορία αφού πιθανόν να είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού στα play-out που υποβιβάζεται αήττητη, έχοντας πάρει τρείς ισοπαλίες.
Μια χρονιά από συγκυρίες και προβλήματα έστειλαν την ιστορική ομάδα του Ακαρνανικού στον υποβιβασμό και πλέον πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα και να κοιτάξει μπροστά για να μπορέσει αυτή η ιστορική ομάδα να επανέλθει δριμύτερη.
Πηγή: http://fitiesnews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο