Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Σκοτώθηκε 64χρονος με περίστροφο, στο Λεσίνι.

Σε ατύχημα που παίρνει διαστάσεις οικογενειακής τραγωδίας οφείλεται ο θάνατος ενός συνταξιούχου 64 ετών κατοίκου Αγρινίου, νωρίς σήμερα το απόγευμα, στον περίβολο ενός εξωκλησιού στο Λεσίνι.
Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε όταν σε εξάσκηση σκοποβολής προσπάθησε να δώσει το 38αρι περίστροφό του στον μικρότερο γιο του, για να σημαδέψει ένα γεμάτο με μπουκάλι νερό στη θέση Βαλτί της περιοχής Λεσίνι.
Τη στιγμή που ο 34χρονος παρελάμβανε το όπλο από τα χέρια του πατέρα του, αυτό εκπυρσοκρότησε και η βολίδα βρήκε τον πατέρα του, αριστερά στον θώρακα.
Τα δυο αδέλφια μετέφεραν τον πατέρα τους στο ΚΥ Αιτωλικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και ακολούθως η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για νεκροψία νεκροτομή.
Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας, αλλά και παρουσία του μικρού εγγονού που είναι γιος του 34χρονου. Ο μικρότερος γιος της οικογένειας που είχε ήδη αποκτήσει το αγοράκι θα παντρευόταν με θρησκευτικό γάμο στις αρχές Ιουλίου. Η οικογένεια πήγε στην ερημική περιοχή για να ανάψει κερί στο εξωκκλήσι. Ανάμεσά τους ήταν και τα δυο ανήλικα παιδιά των κουμπάρων τους.
Με πληροφορίες από το CrimesOnAir
Πηγή: http://messolonghinews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο