Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο ανανεωμένο έγχρωμο φύλλο (αρ. 101) της εφημερίδας «Φυτειώτικα Νέα».

Ανανεωμένη και ιδιαίτερα καλαίσθητη, έγχρωμη έκδοση με πλούσια ύλη 12 σελίδων κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Φυτειώτικα Νέα», αρ. 101, από τον πολιτιστικό σύλλογο Φυτειωτών «Το λιγοβίτσι».
Η εφημερίδα κυκλοφορεί σε έγχρωμη έκδοση είναι φρέσκια, δροσερή, ευκολοδιάβαστη, με πολλές φωτογραφίες και πλούσια ύλη. Στο φύλλο της εφημερίδας που κυκλοφορεί αρ. 101, υπάρχουν στη πρώτη σελίδα:
Σχέδιο Καλλικράτης”, με Αλυζία και Αστακό ο Δήμος Φυτειών, σε δύο Δήμους για το Ξηρόμερο, κατέληξε η Κυβέρνηση, με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου , στο κοσμικό κέντρο «Μποέμισσα» στην Αθήνα, Ο νέος οδικός άξονας Κουβαράς-Φυτείες-Αστακός και Φυτείες-Κατούνα-Μύτικας, γίνεται πραγματικότητα και ο Δήμος Φυτειών καθίσταται και τυπικά «Πύλη του Ξηρομέρου, καταργήθηκε και επίσημα ο αστυνομικός σταθμός Φυτειών, Εορτασμός 25ης Μαρτίου, η εκδήλωση των σχολείων των Φυτειών και η μεγαλειώδη παρέλαση, επιτυχία σημείωσε ο χορός του συλλόγου Παπαδαταίων Αθήνας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαρτίου στο κέντρο «χωριό» στο Ν. Ψυχικό.
Επίσης μπορείτε να διαβάσετε ενδιαφέροντα θέματα: Οι άρρηκτες σχέσεις κατά την Επανάσταση του 1821 των Π. Γαλάνη-Μεγαπάνου και Γεωργ. Νικ. Βαρνακιώτη, του Μπάμπη Κουβέλη, η αύρα στο άβατο για το Άγιο Όρος, του Γιώργου Β. Παληγιώργου, η Καθαρά Δευτέρα στις Φυτείες, Χωριό μου... το μεγαλείο σου.., της Αργυρώς Τζαχρήστα, μαθήτριας Γ΄ γυμνασίου, φάκελος: Καλλιέργεια ροδιάς, μία εναλλακτική λύση του Χρήστου Σαλτογιάννη, Η Ελλάδα, οι άλλοι λαοί και η Οικονομία..., του Γιάννη Φουρνέλη, αναμνήσεις από άλλες εποχές, του Δημήτρη Φ. Ζανιά, ο Ακαρνανικός, τις στήλες όπως ανεμόμυλος, Φυτειώτικος παλμός, τα παιδία παίζει, πράσινες σκέψεις, κ.α.
Εκδότης διευθυντής της νέας ανανεωμένης εφημερίδας είναι ο: Χρήστος Γ. Σαλτογιάννης και συντακτική επιτροπή: Ιωάννης Στ. Μήτας: 6977-210358, Παρασκευή Ν. Πατσιά: 6976-590619, Ζώης Π. Κουτσομπίνας: 6972-497171, Ευάγγελος Χ. Αποστολάκης: 6977-672430, Μαρριέτα Χ. Σπαή: 6946-719042 και Μαρκέλλα Πρ. Δημητριάδη: 6979-752513.
Αν επιθυμείτε να γίνετε συνδρομητής, επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φυτειωτών Χρήστο Σαλτογιάννη, Αχαρνών 303, 10446 Αθήνα, τηλ: 6972072813 η στείλτε e-mail: fitiotikanea@yahoo.gr. Μπορείτε να διαβάσετε τα δημοσιευμένα άρθρα στην εφημερίδα «Φυτειώτικα Νέα», στο Blog: http://fitiesnews.blogspot.com/Διαβάστε (και κατεβάστε) την εφημερίδα online: http://www.fities.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο