Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Να παραμείνει ως ορεινός δήμος στο Ξηρόμερο ο Δήμος Μεδεώνος.

Επιθυμία όλων των Δημοτών Μεδεώνος είναι η αναγκαιότητα για τη δημιουργία ενός νέου Ορεινού Δήμου στο Ξηρόμερο, ο οποίος θα περιλαμβάνει το Δήμο Μεδεώνος και όσους όμορους δήμους και οικισμούς βρίσκονται γύρω από τα Ακαρνανικά όρη.
Στο μεταξύ όμως μέχρι σήμερα κανένας από το δήμο Μεδεώνος δεν έχει θέσει ζήτημα για τη δημιουργίας ενιαίου ορεινού δήμου Μεδεώνος; Άραγε γιατί;
Η περιοχή μας έχει ενιαία γεωμορφολογικά – οικονομικά χαρακτηριστικά και είναι χαρακτηρισμένη ως ορεινή και υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία που μπορούν να δημιουργήσουν έναν ισχυρό και βιώσιμο δήμο με ταυτότητα που θα μπορέσει να συγκρατήσει τον υπάρχοντα πληθυσμό καθώς οι βασικοί πόροι για την ανάπτυξη της περιοχής είναι η κτηνοτροφία και δευτερευόντως η γεωργία.
Ζητάμε δίκαιη και αντικειμενική, χωρίς διακρίσεις αντιμετώπιση. Ο δήμος Μεδεώνος πρέπει εδώ και τώρα έχοντας υπόψη, τον ορεινό όγκο των Ακαρνανικών, το δύσβατο της περιοχής, την κτηνοτροφία και τα ευρύτερα δεδομένα της περιοχής να ζητήσει τη δημιουργία ενιαίου ορεινού δήμου.
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο