Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Λαϊκή συσπείρωση Ξηρομέρου: Με επιτυχία καί σε μια ζεστή και ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους του Μύτικα την Τετάρτη το βράδυ


Με επιτυχία καί σε μια ζεστή και ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους του Μύτικα την Τετάρτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου στο Μύτικα και στο καφενείο του τζεφρωνη.... Η συγκέντρωση ξεκίνησε με ομιλία από τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κομπλιτση ,που έκανε εκτενή αναφορά για τη δράση τής λαϊκής συσπείρωσης μέσα καί έξω από τα δημοτικό συμβούλιο Καί κάλεσε τους κατοίκους του Μύτικα με κριτήριο ψήφου την ίδια τους τη ζωή μπροστά στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στις 8 Οκτώβρη να ενισχύσουν την λαϊκή συσπείρωση σε δήμο καί περιφέρεια,για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι κάτοικοι με ερωτήσεις και τοποθετήσεις .

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν υποψήφιοι της λαϊκής συσπείρωσης από την δημοτική ενότητα Αλυζίας και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη λαϊκή συσπείρωση τριποτσερης Τάκης πρώην Δήμαρχος Αλυζίας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο