Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Δρυμός Δήμου Ακτίου– Βόνιτσας: Μετά το σπίτι του έγινε στόχος διάρρηξης και το καφενείο του.


     Για τα καλά έχει μπει στο στόχαστρο αγνώστων διαρρηκτών ένας επαγγελματίας που κατοικεί και δραστηριοποιείται στο χωριό Δρυμός στον Δήμο Ακτίου– Βόνιτσας καθώς, λίγες ημέρες μετά την εισβολή στο σπίτι του, έγινε διάρρηξη και στο καφενείο που διατηρεί.

Πριν από λίγες ημέρες, οι δράστες είχαν παραβιάσει το σπίτι του και είχαν αρπάξει τις εισπράξεις από το καφενείο, τις οποίες φύλαγε εκεί. Φαίνεται, όμως, ότι γνώριζαν ποιο είναι το μαγαζί του και, αφού το διέρρηξαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τα ξημερώματα της Παρασκευής, άρπαξαν ολόκληρο το συρτάρι της ταμειακής μηχανής.

Οι ίδιοι δράστες προσπάθησαν να διαρρήξουν και άλλο ένα καφενείο του χωριού προκαλώντας ζημιές, όμως το μόνο που βρήκαν ήταν μερικά κέρματα. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει κάμερες που τους κατέγραψαν και το οπτικό υλικό εξετάζεται από τους αστυνομικούς του τμήματος Ακτίου– Βόνιτσας. Πρόκειται για δύο Ρομά που φορούσαν τζόκεϊ για να καλύπτουν τα πρόσωπά τους και η έρευνα για την ταυτοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μάνος Τσαγκαράκης

πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο