Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Θα μας τιμήσει η παρουσία σας στην Ημερίδα που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λευκάδας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, προς τιμήν του κορυφαίου Γλωσσολόγου Χριστόφορου Χαραλαμπάκη, Ομ. Καθηγητή ΕΚΠΑ και Ακαδημαϊκού, συντάκτη του μνημειώδους Χρηστικού Λεξικού της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ακαδημίας Αθηνών......

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, ώρα 6.30 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Διοικητήριο Λευκάδας. Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουμε το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου. Στη συνέχεια ο ίδιος- και μετά τη σύντομη τελετή αναγόρευσής του σε Επίτιμο Μέλος του Συννδέσμου Φιλολόγων Λευκάδας-, θα αναπτύξει το επίκαιρο και πολυσυζητημένο θέμα: «Η Ελληνική Γλώσσα σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης. Ο ρόλος της εκπαίδευσης» και θα συνομιλήσει με τους παρισταμένους.


Η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας θα είναι μια σημαντική συμβολή στον κοινό μας προβληματισμό πάνω σε καίρια ζητήματα επιβίωσης στον σύγχρονο, περίπλοκο κόσμο.
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο