Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Σχεδόν ΟΜΟΦΩΝΑ, με ένα και μόνο δημοτικό σύμβουλο να ψηφίζει ΠΑΡΩΝ, ορίστηκε η αμοιβή της Δικηγόρου για την προσφυγή εναντίον ίδρυσης νέας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στη θέση «Βουλγαρέλα».

 

      Στη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου, που έγινε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, 8ο θέμα στην ημερήσια διάταξη, ήταν ο καθορισμός της αμοιβής της Δικηγόρου για την κατάθεση διοικητικής προσφυγής εναντίον απόφασης (ΑΔΑ: Ψ6ΑΠΟΡ1Φ-Ο2Ε), του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & Ιονίου, για την παραχώρηση χρήσης θαλάσσιας υδάτινης έκτασης είκοσι (20) στρεμμάτων στη θέση «Βουλγαρέλα»......

Η εισήγηση του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, έγινε δεκτή σχεδόν ΟΜΟΦΩΝΑ, με ένα μόνο δημοτικό σύμβουλο να ψηφίζει ΠΑΡΩΝ, τον ανεξάρτητο Νίκο Ζώγα.
Η διοικητική προσφυγή του Δήμου, γίνεται στα πλαίσια της απόφασης 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία περιλάμβανε 7 συγκεκριμένα σημεία και μπορείτε να την θυμηθείτε εδώ.
Δείτε εδώ όλο το βίντεο της συζήτησης του θέματος και θα βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας.



mytikaspress.

2 σχόλια:

  1. Αυτοί που ψήφιζαν αρνητικά κάποτε τί έγινε; πώς άλλαξαν Ρότα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομόφωνα λοιπόν. Και αυτοί που είχαν διαφωνίσει την προηγούμενη φορά τι απέγιναν, κατάπιαν την γλώσσα τους. Κολωτούμπες μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο