Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Σοκ στην Αγία Βαρβάρα: Στραγγαλισμένο σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε το 6χρονο κορίτσι

Νεκρό μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης το 6χρονο κορίτσι, το οποίο είχε δηλωθεί εξαφανισμένο από τον πατέρα του. 
Ο 61χρονος κρατείται μάλιστα στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος. Νωρίτερα, είχε καταγγείλει την εξαφάνιση της 6χρονης κόρης του στο τοπικό Α.Τ. , ενώ για την υπόθεση είχε ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός του «Amber Alert».

Ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε ισχυριστεί ότι όταν ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης η 6χρονη κόρη του, που σημειωτέον αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, έλλειπε από το σπίτι. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αττικής και ξεκίνησαν επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της ανήλικης.
Τελικά, το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε αργά το βράδυ νεκρό σε νάιλον σακούλα, μέσα σε κάδο απορριμμάτων, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
Ο 61χρονος κρατείται και ανακρίνεται προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της ανήλικης. Είναι πατέρας ενός ακόμα αγοριού, και όπως δήλωσε νωρίτερα στους αστυνομικούς, η σύζυγός του νοσηλευεται σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση.
πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο