Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Ξενοφών Βεργίνης: Πρέπει να τελειώσει το εργοστάσιο απορριμάτων (ΜΟΠΑΚ). Στο τραπέζι η συζήτηση με το νέο Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας.


      Για το θέμα των απορριμμάτων μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή “Δεύτερη Ματιά” στην τηλεόραση του Αχελώου ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας Ξενοφών Βεργίνης.

Για το θέμα του εργοστασίου ΜΟΠΑΚ εκτίμησε πως με βάση το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να έχει τελειώσει. Μάλιστα είπε πως είχε μία πρώτη ενημέρωση με το νέο δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Θανάση Κασόλα.
Αυτό το θέμα πρέπει να συζητηθεί στο τραπέζι, να δούμε τι καλύτερο μπορεί να γίνει αν χρειαστεί κάποια παρέμβαση η διόρθωση όμως αυτό το έργο πρέπει να τελειώσει για να προσδιορίσει και την συχνότητα της κυκλοφορίας εντός της Λευκάδας, καθώς η μεταφορά και η επαναφορά των αυτοκινήτων, υπάρχει θέμα της λειτουργίας του εργοστασίου και των ανταποδοτικών σε μία πορεία ολοκλήρωσης εμείς θα το δούμε πού έχει φτάσει και σαν νέοι δήμαρχοι θα δούμε πώς μπορούμε να το συντομεύσεις με προς ολοκλήρωση επωφελή πάντα και των δύο περιοχών.

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η στάση του νέου δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Θανάση Κασόλα ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει εμπρηστικές δηλώσεις για το ζήτημα αυτό.

Αντιλαμβανόμαστε όμως ότι από τη θέση του δημάρχου ίσως δει τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική προς όφελος και των δύο περιοχών όπως παρατήρησε ο νέος δήμαρχος Λευκάδας Ξενοφών Βεργίνης. 
 
Δείτε το βίντεο, στο 36,53 λεπτό, το απόσπασμα:

 

ΠΗΓΗ:  lefkadatoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο