Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Οριστικοποιήθηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

 
    Επικυρώθηκαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από το πρωτοδικείο Λευκάδας τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών. Μετά από την επικύρωση και σε ότι αφορά τον Δήμο μας υπήρξε μια μόνο αλλαγή ή όποια αφορούσε στον συνδυασμό Κύμα Αλλαγής και τις έδρες που βγάζει τελικά στην Πάλαιρο.

Πιο συγκεκριμένα ο συνδυασμός του νέου Δημάρχου Αθανασίου Κασόλα βγάζει στην Πάλαιρο τελικά 4 συμβούλους και στο Ανακτόριο 8.


Η αλλαγή αυτή είχε αντίκτυπο και στον συνδυασμό Δύναμη Πολιτών ο οποίος χάνει μια έδρα στην Πάλαιρο και παίρνει μια στο Ανακτόριο.

Έτσι πλέον το νέο Δ.Σ. θα αποτελείται από τους εξής συμβούλους.

Το «Κύμα Αλλαγής» του Θ. Κασόλα θα έχει 15 συμβούλους Αυτοί θα είναι οι: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΟΛΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΡΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΜΥΛΩΝΙΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΖΗΚΟΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΠΟΤΗΣ, απο την ΔΕ Ανακτορίου, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΞΙΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΑΝΤΑΡΟΣ από την ΔΕ Παλαίρου, ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΕΛΟΥ ΒΕΜΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΒΑΤΟΣ, ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΜΑΡΑΣ από Δ.Ε. Μεδεώνος.

Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Αποστολάκης θα πάρει πιθανότατα την έδρα του από την Βόνιτσα και στο Δ.Σ. θα έχει ακόμη πέντε συμβούλους, συνολικά έξι με τον ίδιο. Αυτοί είναι οι ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ και ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΕΦΡΙΟΣ από την Δ.Ε. Ανακτοριου, ΒΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ από την Δ.Ε. Παλαιρου και ΒΑΙΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΚΙΟΣ από Δ.Ε. Μεδεωνος.

Τέλος ο συνδυασμός ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ θα εκπροσωπηθεί από τον επικεφαλή του συνδυασμου ΒΑΣΙΛΗ ΣΩΖΟ και τους ΦΟΥΡΛΗ ΙΩΑΝΝΗ από την ΔΕ Ανακτορίου, ΚΑΙΤΗ ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑ από την ΔΕ Παλαίρου και ΘΩΜΑ ΚΑΦΡΙΤΣΑ από την ΔΕ Μεδεωνος.

Φυσικά μέχρι την ορκωμοσία όλο και κάτι μπορεί να αλλάξει γιατί ίσως υπάρξουν παραιτήσεις από κάποιους ή κάποιες.

Πηγή: akarnaninanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο