Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Διαδικτυακή σύσκεψη του Β. Τσάρκου με τον νέο Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων


Διαδικτυακή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, σήμερα το απόγευμα (Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023) μεταξύ του νεοεκλεγέντος Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ιωάννη Χατζή, με τις ενώσεις ξενοδόχων όλης της χώρας και στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Τσάρκος.....

Στη συζήτηση, πέρα από το χαρακτηριστικό της γνωριμίας του νέου Προέδρου της Π.Ο.Ξ. με τους Προέδρους των Ενώσεων, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έγινε και μια πρώτη καταγραφή των θεμάτων (θεσμικών και άλλων) που απασχολούν τους ξενοδόχους, ενώ από την πλευρά του κ. Τσάρκου, υπήρξε στοχευμένη παρέμβαση για την εικόνα του Τουρισμού στην Αιτωλοακαρνανία, η ανάπτυξη του οποίου έχει τεθεί ως πρώτη προτεραιότητα, από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ξενοδόχων αλλά και κρίσιμα ζητήματα λειτουργίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων όπως ο φόρος διαμονής, οι απαιτήσεις από τις εταιρείες διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων κ.λπ.

Να σημειωθεί ότι η Ένωση Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας προγραμματίζει συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης προκειμένου να αναλυθούν οι στόχοι και οι προτεραιότητες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.




agriniopress.

1 σχόλιο:

  1. Τέσσερις πέντε ξενοδοχειακές μονάδες στον Αστακό έπρεπε να έχει εκλεγεί ένας στον Δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο