Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Άμεση παρέμβαση Σταρακά υπέρ των καθαριστριών στα πανεπιστημιακά τμήματα Αγρινίου και Μεσολογγίου.


     Αναφορά προς τους υπουργούς Εργασίας και Παιδείας για τον κίνδυνο να μείνουν άνεργες από 31/10 οι καθαρίστριες ορισμένου χρόνου στα παραρτήματα του Πανεπιστημίου Πατρών σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, απέστειλε σήμερα η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά. 

Στην αναφορά της η Χριστίνα Σταρακά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Παράρτημα Αχαΐας του Σωματείου Εργαζομένων στην Ερευνά και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΣΕΡΕΤΕ) και ζητάει άμεση ενημέρωση για τις προθέσεις της κυβέρνησης προς την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα.

Όλη η αναφορά που κατέθεσε η Χριστίνα Σταρακά έχει ως εξής:

 

ΑΝΑΦΟΡΑ

 

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

          

1. ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

2. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. Κ. ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ

 

ΘΕΜΑ: Κίνδυνος να μείνουν άνεργοι από 31/10 οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας των παραρτημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

 

Κύριε Υπουργέ,

 

Με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Παράρτημα Αχαΐας του Σωματείου Εργαζομένων στην Ερευνά και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΣΕΡΕΤΕ) αναφέρεται στον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν να μείνουν άνεργοι στο τέλος του μήνα οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας του Πανεπιστημίου Πατρών και διατυπώνει συγκεκριμένα αιτήματα για την επίλυση του προβλήματος αυτού αλλά και για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον.

 

Παρακαλώ ενημερώστε με για τις σχετικές σας προθέσεις και ενέργειες και την αναζήτηση των καταλληλότερων λύσεων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο