Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

12ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... / ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ


Χωρίς συνοδό, έστειλαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο ένα 12χρονο κορίτσι από σχολείο του Μεσολογγίου. 

Σύμφωνα με ανάρτηση ανθρώπου που είναι σχετικός με την υγεία, το ασθενοφόρο μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο διότι προφανώς αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία στο σχολείο του, χωρίς να πάει μαζί του κάποιος εκπαιδευτικός μέχρι να ειδοποιηθούν και να σπεύσουν οι γονείς.......

Όπως είναι φυσικό το παιδί ήταν φοβισμένο και το ηρέμησαν οι νοσηλευτές και οι γιατροί, ώσπου να έρθει και η μητέρα του.

Όπως αναφέρεται και στην ανάρτηση δεν έχει καμία σημασία ποιο είναι το σχολείο ή ποιο ήταν το πρόβλημα υγείας του παιδιού, αλλά το γεγονός ότι δεν μπήκε στον κόπο κανένας εκπαιδευτικός να πάει μαζί του.

Δεν ισχύει αυτό, υποστηρίζουν οι δάσκαλοι 

Επικοινωνώντας ωστόσο οι εκπαιδευτικοί από το εν λόγω σχολείο με το aixmi-news.gr, καταθέτουν τη δική τους άποψη, λέγοντας ότι όταν το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία στο σχολείο, κάλεσαν το ασθενοφόρο και την οικογένεια.

Στο σχολείο έσπευσε η θεία του παιδιού και στην πρόταση των εκπαιδευτικών να συνοδεύσει κάποιος το κορίτσι στο ασθενοφόρο, η ίδια αρνήθηκε λέγοντας, ότι θα ακολουθήσει με το δικό της αυτοκίνητο το ασθενοφόρο ενώ η μητέρα θα πήγαινε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπως και έγινε.

Όπως τονίζουν οι εκπαιδευτικοί σε καμία των περιπτώσεων δεν θα άφηναν ένα μικρό παιδί μόνο του.

aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο