Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥ SITE


Αγαπητοί συνδημότες,

οφείλω να σας ενημερώσω για την αλήθεια την οποία παραταξιακό site, και συγκεκριμένα το mytikas press, παραπληροφορεί τους δημότες, δημιουργεί εντυπώσεις και σύγχυση στην ενημέρωση......

Δυστυχώς με αυτή την τακτική του αναγκάζομαι να του μεταφέρω ότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μου τόσα χρόνια ώρα παρά τη λασπολογία και την παραπληροφόρηση να προβώ σε μηνύσεις. Δεν θα το κάνω ούτε αυτή τη φορά η οποία θα είναι και η τελευταία. Την επόμενη φορά που θα γίνει στοχευμένη λασπολογία στο όνομά μου, τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη μέσω του δικηγορικού γραφείου του κ. Χρήστου Τσιμπούκη.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη 25-10-2023 όσον αφορά το 2ο θέμα συζήτησης το οποίο έλεγε :

Θέμα: Εισήγηση στα πλαίσια της πράξης «Συνέχιση Δράσης Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου» στα πλαίσια της υπ' αριθ. 3853/13-07-2023 πρόσκλησης της ΕΥΔ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με α/α πρόσκλησης ΟΠΣ: 2349 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Ελλάδα” στα πλαίσια της Δράσης με κωδικό 4Β.ια.1α - Κέντρα Κοινότητας με παραρτήματα Ρομά, Κέντρα Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ), Κινητές Μονάδες το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Το παραταξιακό site αναφέρει ότι ψηφίστηκε ομόφωνα το θέμα χωρίς να γνωρίζει ότι οι 2 Δημοτικοί Σύμβουλοι που αναφέρει (αλλά δεν τους ονοματίζει) και από τους δύο ο ένας είμαι εγώ, όπου ψηφίσαμε Ναι στο να συνεχιστεί το πρόγραμμα ως «Συνέχιση Δράσης Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου» με την παρατήρηση ότι λέμε ΟΧΙ στα Κέντρα Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ).

- Στην ερώτηση μου " Εάν ζητηθεί απο την Περιφέρεια να ανοίξουν Κέντρα Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) στον Δήμο μας, τότε τι θα γίνει;

- Η απάντηση του κ. Αντιδημάρχου ήταν "Που το λέει αυτό;"

- απάντησα " στην εισήγηση που στείλατε" και διαβάζω ακριβώς τι γράφει το θέμα το οποίο είναι οφθαλμοφανές σε όλους.

- Η απάντηση του Αντιδημάρχου ο οποίος τα γνωρίζει όλα σαν ξερόλας που είναι ήταν " οι εκλογές τελείωσαν και εδώ δεν είναι καφενείο"

- απάντησα καταλλήλως πως " καφενείο είναι ο ίδιος"

Τον λόγο πήρε αμέσως ο Δήμαρχος απευθυνόμενος ονομαστικά σε μένα

- "Ο κύριος Ζώγας προφανώς και ξέρει να διαβάζει αλλά μάλλον δεν κατανοεί αυτό που διαβάζει".

Ως γνωστόν δεν μου έδωσαν τον λόγο να απαντήσω κλείνοντας το μικρόφωνο.

Του απαντώ όμως δημόσια:

Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ικανότητες όπως εσείς που έχετε ξεπεράσει ακόμα και τον Harry Poter στο να παραμυθιάζετε τον κόσμο και να βαφτίζετε το κρέας ψάρι.

Όλα τα παραπάνω που έγινα φυσικά τα απέκρυψε το παραταξιακό site παρουσιάζοντας τα όπως θέλουν αυτοί και αυτός με σκοπό να παραμυθιάζουν τους Δημότες για να είναι απλά αρεστοί.

Αυτό αγαπητοί Συνδημότες λέγεται ενημέρωση ή παραπληροφόρηση;

Σας παραθέτω την απόφαση που εστάλη απο την περιφέρεια και το περιεχόμενο του θέματος που συζητήθηκε και φαίνεται στην παράγραφο 36.

ΕΑΝ ζητηθεί από την Περιφέρεια να ανοίξουν Κέντρα Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) στον Δήμο μας τότε τί θα γίνει;

Θα βγουν όλοι οι ξερόλες και θα πουν; " Σας είχαμε ενημερώσει και ψηφίσατε όλοι ομόφωνα και τώρα δεν θυμάστε τι έχετε ψηφίσει; "

Επομένως εάν ανοίξουν τέτοιου είδους Κέντρα που αναφέρει η απόφαση, η ευθύνη θα είναι όλη δική τους.....

Με εκτίμηση
Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου
Νικόλαος Ζώγας












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο