Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Δεν πιστεύουν ότι ο θάνατος του αδελφού τους, τον Σεπτέμβριο του 2020, ήταν ατύχημα.


 Αρνούνται την πιθανότητα ατυχήματος οι δυο αδελφές του Κώστα Κουνέλη, που τον Σεπτέμβριο του 2020 έπεσε από την βεράντα του σπιτιού του στην Ματαράγκα Μακρυνείας και τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου είχε μεταφερθεί.


Οι δυο αδελφές του, Αλεξάνδρα και Δήμητρα, υποστηρίζουν ότι η πτώση του 50χρονου, πατέρα 4 παιδιών, δεν ήταν ατύχημα και εκφράζουν υπόνοιες ότι κάτι άλλο συνέβη, γι’ αυτό και ανέθεσαν στον δικηγόρο Αθηνών, Βασίλη Ζησιμάτο, να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, στην Εισαγγελία Μεσολογγίου, κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να επανεξεταστεί η υπόθεση.

Πράγματι η υπόθεση βγήκε από το αρχείο επανεξετάστηκε, αλλά δεν βρέθηκαν νέα στοιχεία και έτσι ξαναμπήκε στο αρχείο.

Η πατρική οικογένεια του εκλιπόντος όμως, ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπός τους μπορεί να έπεσε από το μπαλκόνι το οποίο ναι μεν δεν είχε κάγκελα, όμως, κατά την άποψή τους, από την στιγμή που εκεί ζούσε για πολλά χρόνια δεν θα έκανε τέτοιο λάθος.

Σύμφωνα με τις δυο γυναίκες υπάρχουν κενά και παραλείψεις στην προανάκριση και για τον λόγο αυτό απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να το καταθέσει έστω και τώρα. Όπως λένε, η κοινωνία της Ματαράγκας είναι μικρή και ορισμένα πράγματα αποτελούν κοινό μυστικό.

Ωστόσο οι ίδιες δεν μπορούν να έχουν ιδίαν αντίληψη των γεγονότων, καθώς δεν ζουν στην περιοχή. Η Αλεξάνδρα ζει στην Αθήνα και η Δήμητρα στην Αυστραλία. Γνωρίζοντας όμως τον αδελφό τους, είναι βέβαιες ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα και μάλιστα ισχυρίζονται ότι δεν έπεσε από το μπαλκόνι, αλλά από την ταράτσα, όπου ενδεχομένως ανέβηκε ακούγοντας κάποιον θόρυβο, δεδομένου ότι το συμβάν έγινε στη μία μετά τα μεσάνυχτα και ενώ η οικογένεια είχε ξαπλώσει, επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από έξοδο.

Εκτός αυτού, κατά την άποψή τους υπάρχουν αντιφάσεις στις καταθέσεις κάποιων μαρτύρων από το οικογενειακό περιβάλλον, που θα έπρεπε να έχουν εξεταστεί από τις Αρχές, διότι πιστεύουν ότι είναι κομβικής σημασίας.

Η μηνυτήρια αναφορά των δυο γυναικών περιγράφει αναλυτικά τις απόψεις τους, όπου βασίζουν την πεποίθησή τους ότι δεν πρόκειται για ατύχημα, όμως επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία που να την στηρίζουν, η Εισαγγελία απέρριψε την έγκληση. Παρόλα αυτά οι δυο γυναίκες επιμένουν, ζητώντας την βοήθεια όποιου γνωρίζει κάτι, προκειμένου να αποδειχθούν τα όσα υποστηρίζουν και να δικαιωθεί η ψυχή του αδερφού τους…

πηγή: aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο