Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Γιάννης Χρόνης: Θέλω να σας ευχαριστήσω, για την αμέριστη στήριξη. Η στήριξή σας αυτή με έστειλε στην τρίτη θέση των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ξηρομέρου.


  
Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί μου συμπατριώτες, Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, για την αμέριστη στήριξη της υποψηφιότητας μου. Η στήριξή σας αυτή με έστειλε στην τρίτη θέση των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ξηρομέρου......

Είναι τιμή για μένα αλλά και καθήκον να σας εκπροσωπώ, δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. ......
Με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τη δίκαιη αντιμετώπιση των επιμέρους ζητημάτων που θα προκύψουν, έχοντας πάντα ως οδηγό μου την διαφάνεια, τιμιότητα και εργατικότητα, σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά.

Κλείνοντας θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου, αλλά και τους υποψήφιους των άλλων παρατάξεων, γι αυτή την ωραία εκλογική μάχη και να προσθέσω ότι μπορούμε να υπάρξουμε συνοδοιπόροι, στο στόχο που θα πρέπει να είναι για όλους μας, η ανάπτυξη του Δήμου μας.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους
Γιάννης Χρόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο