Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Τσακάλης Κωνσταντίνος : Αντιδήμαρχος Ακτίου-βόνιτσας Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δύναμη πολιτών…συνεχίζουμε

 


Στη τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, απευθύνομαι σε σας, στους πολίτες του Δήμου Ακτίου Βονίτσης και ζητώ την στήριξη σας, την ψήφο σας, ζητώ να μου δώσετε την δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την πρόοδο και την προκοπή του τόπου μας......

Του τόπου που γεννήθηκα, που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά , του τόπου που δημιούργησα την οικογένειά μου και μεγαλώνω τα παιδιά μου, του τόπου για το μέλλον του οποίου νοιάζομαι και προσφέρω όλες τις δυνάμεις μου για να πάει μπροστά.

Ζητώ την ψήφο σας , κοιτάζοντάς σας στα μάτια, θεωρώντας ότι τίμησα την εμπιστοσύνη σας, ήμουν και είμαι πάντα παρών , στα μικρά και μεγάλα προβλήματα, δίνοντας λύσεις, δουλεύοντας σκληρά και μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν μια θητεία όπου ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας προχώρησε, μπήκε στο χάρτη της ανάπτυξης, και έγινε σημείο αναφοράς σε όλη τη περιφέρεια. 

Ζητώ να στηρίξετε την παράταξή μας, ζητώ την ψήφο σας έχοντας μπροστά μια νέα κρίσιμη πενταετία που κρίνει το μέλλον μας, με την ανάπτυξη σύγχρονων υποδομών για τον τόπο μας που απαιτούν τις γνώσεις, την εμπειρία, την εργατικότητα που εμείς και ειδικότερα ο Δήμαρχός μας Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης διαθέτουμε και είναι απαραίτητες ώστε να μην χαθεί καμία ευκαιρία, κανένα χρηματοδοτικό εργαλείο, κανένας πόρος.

Ζητώ την ψήφο σας για να υπηρετήσω αυτό που αγαπώ, τον τόπο και τους ανθρώπους του, να δώσουμε μαζί την μάχη για ένα καλύτερο αύριο, συνεχίζοντας αυτό που ξεκινήσαμε όλοι μαζί.

Με τιμή

Τσακάλης Κωνσταντίνος

Αντιδήμαρχος Ακτίου-βόνιτσας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Δύναμη πολιτών…συνεχίζουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο