Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Ο διαγωνισμός για το δρόμο Μακρακώμη-Καρπενήσι δεν «μπήκε στ’ αυλάκι». ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ!



     Στο πρόσφατο ντημπέητ των υποψηφίων δημάρχων Καρπενησίου, όταν ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Μπακογιώργος, κατήγγειλε την κοροϊδία της κυβέρνησης και των τοπικών εκπροσώπων της για τη δήθεν προκήρυξη του δρόμου Λαμία-Καρπενήσι ο Δήμαρχος Καρπενησίου υποστήριξε ότι έχει «μπει το νερό στ’ αυλάκι» αφήνοντας να εννοηθεί ότι μιλάμε για μια απλή καθυστέρηση.

Πρόκειται για μεγάλο, τεράστιο ΨΕΜΑ!

Όπως μπορεί ο καθένας να διαβάσει σε μεγάλα sites που ασχολούνται με το αντικείμενο η Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ) προχώρησε σε «ακύρωση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και διακήρυξης του διαγωνισμού, ενώ ορίζει και την επιστροφή του παραβόλου που κατέβαλε η κοινοπραξία για να συμμετάσχει σε αυτόν».


Ούτε λοιπόν «συνήθεις καθυστερήσεις» ούτε «μπήκε το νερό στο αυλάκι».

Ο τοπικός μηχανισμός εξουσίας της ΝΔ με προεξάρχοντες τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη κοροϊδεύει ωμά τον ευρυτανικό λαό μόνο και μόνο για προεκλογικούς λόγους, έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει τη σιωπή της παράταξης του κ. Κακαβά στον Δήμο Καρπενησίου, που τόσο καιρό τώρα δεν έχει αρθρώσει λέξη για την κοροϊδία.

Το έργο Λαμία – Καρπενήσι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΜΕΛΕΤΗ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Είναι ένα έργο που σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του κατασκευαστικού κεφαλαίου δεν έχει καμιά προτεραιότητα, όπως και το Καρπενήσι-Αγρίνιο αλλά και η Παραμεγδόβιος.

Είναι όμως κι ένα έργο τεράστιας σημασίας για την άρση της απομόνωσης της Ευρυτανίας και αντικείμενο πάλης του ευρυτανικού λαού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καρπενησίου δεν θα σταματήσει στιγμή να αποκαλύπτει την κοροϊδία των κυβερνώντων. Είτε ως δημοτική αρχή είτε ως αντιπολίτευση θα συνεχίσει να προτάσσει ως πρώτη προτεραιότητα την κατασκευή του δρόμου καλώντας τους ευρυτάνες και τις ευρυτάνισσες να οργανωθούν για να διεκδικήσουν μαχητικά το αυτονόητο σύγχρονο δικαίωμά τους στην γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο