Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ο Δήμος Ξηρομέρου θα βραβεύσει την Μαρία Λεκατσά παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Ταεκβοντό (I.T.F.)


       Ο Δήμος Ξηρομέρου στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε ομόφωνα να βραβεύσει την Ξηρομερίτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια του Ταεκβοντό  Μαρία Λεκατσά  για την εξαιρετική διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων – Νεανίδων στο Ταλλίν της Εσθονίας όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.
       Η τελετή βράβευσης θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο Ξηρομέρου στον Αστακό και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες.....



      Στην εισήγησή του για την βράβευση της Μαρίας Λεκατσά ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Μουρκούσης ανέφερε:
     «Η πρότασή μας να τιμήσουμε την Ξηρομερίτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια του Ταεκβοντό  Μαρία Λεκατσά, παγκόσμια πρωταθλήτρια εφήβων στο Ταεκβοντό δεν αποτελεί μόνο αναγνώριση της προσπάθεια της Μαρίας αλλά και ηθική υποστήριξη να συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό της εαυτό ώστε σύντομα να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες που θα δικαιώσουν τη δική της προσπάθεια και θα κάνουν εμάς υπερήφανους και θα προβάλλουν τον τόπο μας. 
    Ιδιαίτερη τιμή και συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές και στους γονείς, για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και την συμπαράσταση που τις προσφέρουν. 
      Να τονίσουμε ότι δίνουμε ξεχωριστή σημασία στα πρόσωπα που προάγουν το αθλητικό πνεύμα, το ευ αγωνίζεσθαι και προβάλλουν τον τόπο μας».


1 σχόλιο:


  1. Πολύ καλά θα κάνει ο Δήμος και θα βραβεύσει την Μαρία Λεκατσά.Tο αξίζει και με το παραπάνω!
    Μπράβο στην Μαρία για το χρυσό μετάλλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο